Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?
Propaganda lenne? :D :D :D
Nézz körül! Az átlagember egy ócska panelban vagy egy szakadt házban lakik, 10-25 év közötti rozsdás autóval jár, napi 8-14 órát dolgozik egy vagy több munkahelyen éhbérért, s azon sír, hogy nem tudja fizetni a hiteleit.
Propaganda lenne??? :D :D :D
Én nem annak látom. Meg az a kilencmillió sem, akinek a havi apanázsa elfogy hóvége előtt pár nappal, s nulla tartaléka van.
De nyilván te egy okostojás vagy, aki szerint kishazánkban mindenki milliárdos, mindenki boldog, s épp a helikoptervásárlás után most épp a yachtkatalógust lapozgatja, hogy melyiket is válassza...
Abban is biztos lehetsz, hogy az említett embernek ez egy fedősztori, egy álmunka, és a vagyonát illegális úton gyarapítja. Például fegyverkereskedelem (ha már Oroszoország..., prostitúció, kábítószer, stb.)
Ha van feketén szerzett pénzed, azt valahogy tisztára kell mosni. ehhez tökéletes kamut biztosít az MLM. Legyártatsz valami vackot, ami nem tud többet egy hidratáló krémnél. Jó drágán beárazod. Úgy csinálsz, mintha lenne rá vevő, és sokat adnál el. Ha tied a gyár, a gyártósor, akkor még jobban dől a lé, esetleg fel lehet venni támogatásokat munkahelyteremtésre, bővítésre, stb.
A megrendelések le vannak papírozva, pénz van, lehet a terméket le se gyártották soha, hiszen a vevők is csak papíron léteztek. De a nyereség kimutatható, és realizált.
A nem létező pénzből csinált létezőt, és voilá, sikeres az MLM üzlet.
Emlékszem arra a beszélgetésre, veled ellentétben jól.
Keresd vissza, s rá fogsz jönni, hogy nem rólam írtad a monológodat. Az illetőnek más a százalékszintje, s minden válaszánál megjelent a nickneve.
Szóval, ne nálam reklamálj!
"Kituggya" már ennyi idő után, hogy mi hogyan történt? Ja, hát aki figyelt :)
Na, hát én rákerestem erre az emberre, ha már ennyire isteníti itt a 29%-os.
Egyelőre ennyit olvastam el:
Ugye a 29%-os azt írja, hogy emberünk kivált, és új hálózatot kezdett építeni.
Ennek némileg ellentmond, hogy konkrétan kirúgták, mert szabálytalanul játszott. Na, ennyit erről.
Ha a saját szabályait nem tartotta be, vajon mennyire tartotta be a törvényeket? Eddig semmit sem tudtam róla, de amit az előbb vázoltam, nagyon is elképzelhető forgatókönyv.
Nem mindenki a te fejeddel gondolkodik. Az egyértelmű, hogy a te erkölcseidbe bőven beleférnek az általad leírtak, de nem mindenki a te erkölcseid szerint él.
"Na, ha annyira jól emlékszel arra a kérdésre, kedves 29%-os, akkor nyilván érintett vagy."
Tévedsz. Csupán jó a memóriám.
Keresd vissza a kérdést, olvasd át újra, s akkor nem lesz okod arra, hogy butaságokat beszélj.
Engem még soha, sehonnan nem tiltottak le. Veled ellentétben.
Soha nem személyeskedek (veled ellentétben), soha nem állítok olyan dolgot, amit ne tudnál ellenőrizni.
A tényekkel nehéz vitába szállni.
Megint a tények? :)
Hol vannak? Már ennél a kérdésnél is kérdezték többen azt a bizonyos céget. Tessék ide kiírni!
Soha nem személyeskedsz??? Ez komoly?
Akkor az erkölcseim, meg az anyagi helyzetem, meg a többieké? Ezt minek nevezed? Ez, kérlek, kőkemény személyeskedés. Ha eddig nem tudtad, mit jelent a szó, hát mostmár tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!