Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amway online üzletépítés?...

Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?

Figyelt kérdés

2020. máj. 6. 18:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
76%

Vettem a fáradságot, és utánanéztem.

Valós adatok, a cégadatbázisból.

Nyilván a magyar Amway adatait hozom, ha már Magyarországgal hasonlítjuk össze.

Egy pl. Amerikában is jelen lévő céget azért mégse hasonlítsunk már össze egy picike országgal, az nem lenne fair.

Nos:

- Amway Magyarország ÁRBEVÉTELE, 2018: 19 697 901 USD

- Magyarország GDP-je, 2018: 157 900 000 000 USD

Egyszerű osztás: szerintem itt egyik szám a másiknak nem 5,5%-a, hanem 0,000125%-a.

Ez már annyira nem menő, hogy dobálózni lehessen vele!

Ja, és még egyszer hangsúlyozom: ez csak árbevétel. Mennyi marad ebből?

Akkor a végeredmény 0,00000000125 lenne.

Ugyanis a GDP már tartalmazza akiadásokat is, míg az Amway értéke nem.

Na, kérem, ezek a TÉNYEK.

Csak abban bíztok, ti is, illetve a felső vonalaitok is, hogy ezeket a szémokat a sok birka elhiszi, és nem néz utána. Ahogy te sem, hiszen azt szajkózod, amit hallottál, pedig köze nincs a valósághoz.

Vagy ha van, akkor az, amit írtam: a világot hasonlítjuk össze egy picike országgal. Irreális.

De most én jófejségből kiszámoltam neked, és legközelebb ezt is meséld el az előadáson, hogy nem annyi az annyi. Szívesen.

2020. máj. 7. 15:26
 92/156 anonim ***** válasza:
62%

Na, amíg leírtam a számadatokat, ketten is hasonló véleményt írtak. Jogos. Nem forintosítják a ráfordított időt, meg a költségeket.

Ha nem csak bevételt mondanának, hanem hogy ebből mennyit költöttek a MUNKÁRA, már nem hangzana olyan jól.

Vagy ha azt is kiszámolnák, hogy a nettó 200-ért mennyit güriztek, valószínüleg rosszabb órabér jönne ki, mint az általuk fikázott gyári melósok órabére.

De erre biztos azt mondanák, hogy ők "szabadok". A munkásnak megmondják, mikor és mit csináljon. Aha, csak a melós bemegy reggel 6-ra, és 14 órakor leteszi a lantot.

Ügynökünk meg lehet, hogy 9-kor kel, és pizsamában kávézik, de napi 14 órát gürizik azért a kis éhbérért, lealacsonyítva és megalázva magát a könyörgésekkel, hogy ugyan vegyél már tőle egy sampont.

2020. máj. 7. 15:32
 93/156 anonim ***** válasza:
9%
Ti kompletten hulyek es remenytelenek vagytok, gratulalok edesanyatoknak es a kozoltatasnak az agymosashoz :D Remelem havi felmillio forintot megkerestek es mindenre van idotok, mert beloletek egy senki lett mar most
2020. máj. 7. 16:13
 94/156 anonim ***** válasza:
76%

93-as: a nettóm 7-essel kezdődik, és mindezt részmunkaidőben (6 órában).

És nem kell megaláznom magamat, nem kell vegzálnom a rokonaimat-ismerőseimet!

No persze ehhez kell több idegen nyelv felsőfokú ismerete, és megfelelő diplomák.

2020. máj. 7. 16:25
 95/156 anonim ***** válasza:
31%

Amúgy te 93-as mitől lettél VALAKI...?

Már ha másokat ismeretlenül is lesenkizel…??

Lássuk a számokat, lássuk a céget!

Szerepelsz az Amagram valamelyik sikersztorijában??? :)))

2020. máj. 7. 16:26
 96/156 anonim ***** válasza:
70%
# 92: volt már olyan (más fórumon), aki még a jutalékos cetlijét is betette bizonyságul. Aztán ha visszaosztod ráfordított munkával, akkor kb. egy teszkópénztáros órabérre jön ki. :-D :-D :-D
2020. máj. 7. 16:29
 97/156 anonim ***** válasza:
9%

Ekkora lúzereket :D Én is tudom mondogatni, hogy 7 szamjegyu fizum van es egy honapban ket hetet dolgozok :D

Meg mindig nem vagyok mlm-es, nem tudom miert hiszitek azt. Csak ordit beloletek a bambasag :D muszaj vagyok lesullyedni a ti szontetekre, mert igy talan jobban megertjuk egymast :D

2020. máj. 7. 16:37
 98/156 anonim ***** válasza:
16%

Amugy en mernek egy iq tesztet, mielott valakinek diplomat nyomnek a kezebe. Ilyenkor mondjak, hogy a diplomaval nem adnak intelligenciat :D

Szerintem a 8 altalanost se adtak volna meg neked egy iq teszt utan :D

2020. máj. 7. 16:43
 99/156 A kérdező kommentje:
Én feltettem itt egy kérdést, de azért nem folyok bele a vitába, mert ez már nem a fenti kérdésről szól és nagyon útszéli hangon megy itt a vita. Ebből a civakodásból kimaradok.
2020. máj. 7. 17:01
 100/156 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, az is bőven elég, ha olvasgatsz.

Itt két ember stílusa útszéli: a 29 és 42%-osé.

Már a 42%-os is személyeskedik. PErsze semmit nem támaszt alá semmivel, mitől is lenne valaki alacsonyabb IQ-jú, vagy egy senki. Egyikünkről sem tud semmit, de ugyanazok a "nyomós" érvek, mint tegnap: biztos alig keresünk, biztos buták vagyunk.

A számokra semmit nem reagál, én hoztam valódi tényeket, olyan számokkal, amiket hivatalosan bárki megtalál a neten. Erre a reakciója: "há te eggy idijóta hüje vagy, bisztos a nyólc átalánosod sincsen megg".

Ha másra nem is, egy valamire még mindig jó a kérdés a te szempontodból: látod, hogy az mlm ügynökei hogyan, milyen módon, milyen kamu adatokkal akarnak átvágni, hogy a kérdések elől kitérnek, hogy elkezdenek támadni, ha nem azt szajkózod nekik vissza, amit ők betanultak.

2020. máj. 7. 17:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!