Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?
Vettem a fáradságot, és utánanéztem.
Valós adatok, a cégadatbázisból.
Nyilván a magyar Amway adatait hozom, ha már Magyarországgal hasonlítjuk össze.
Egy pl. Amerikában is jelen lévő céget azért mégse hasonlítsunk már össze egy picike országgal, az nem lenne fair.
Nos:
- Amway Magyarország ÁRBEVÉTELE, 2018: 19 697 901 USD
- Magyarország GDP-je, 2018: 157 900 000 000 USD
Egyszerű osztás: szerintem itt egyik szám a másiknak nem 5,5%-a, hanem 0,000125%-a.
Ez már annyira nem menő, hogy dobálózni lehessen vele!
Ja, és még egyszer hangsúlyozom: ez csak árbevétel. Mennyi marad ebből?
Akkor a végeredmény 0,00000000125 lenne.
Ugyanis a GDP már tartalmazza akiadásokat is, míg az Amway értéke nem.
Na, kérem, ezek a TÉNYEK.
Csak abban bíztok, ti is, illetve a felső vonalaitok is, hogy ezeket a szémokat a sok birka elhiszi, és nem néz utána. Ahogy te sem, hiszen azt szajkózod, amit hallottál, pedig köze nincs a valósághoz.
Vagy ha van, akkor az, amit írtam: a világot hasonlítjuk össze egy picike országgal. Irreális.
De most én jófejségből kiszámoltam neked, és legközelebb ezt is meséld el az előadáson, hogy nem annyi az annyi. Szívesen.
Na, amíg leírtam a számadatokat, ketten is hasonló véleményt írtak. Jogos. Nem forintosítják a ráfordított időt, meg a költségeket.
Ha nem csak bevételt mondanának, hanem hogy ebből mennyit költöttek a MUNKÁRA, már nem hangzana olyan jól.
Vagy ha azt is kiszámolnák, hogy a nettó 200-ért mennyit güriztek, valószínüleg rosszabb órabér jönne ki, mint az általuk fikázott gyári melósok órabére.
De erre biztos azt mondanák, hogy ők "szabadok". A munkásnak megmondják, mikor és mit csináljon. Aha, csak a melós bemegy reggel 6-ra, és 14 órakor leteszi a lantot.
Ügynökünk meg lehet, hogy 9-kor kel, és pizsamában kávézik, de napi 14 órát gürizik azért a kis éhbérért, lealacsonyítva és megalázva magát a könyörgésekkel, hogy ugyan vegyél már tőle egy sampont.
93-as: a nettóm 7-essel kezdődik, és mindezt részmunkaidőben (6 órában).
És nem kell megaláznom magamat, nem kell vegzálnom a rokonaimat-ismerőseimet!
No persze ehhez kell több idegen nyelv felsőfokú ismerete, és megfelelő diplomák.
Amúgy te 93-as mitől lettél VALAKI...?
Már ha másokat ismeretlenül is lesenkizel…??
Lássuk a számokat, lássuk a céget!
Szerepelsz az Amagram valamelyik sikersztorijában??? :)))
Ekkora lúzereket :D Én is tudom mondogatni, hogy 7 szamjegyu fizum van es egy honapban ket hetet dolgozok :D
Meg mindig nem vagyok mlm-es, nem tudom miert hiszitek azt. Csak ordit beloletek a bambasag :D muszaj vagyok lesullyedni a ti szontetekre, mert igy talan jobban megertjuk egymast :D
Amugy en mernek egy iq tesztet, mielott valakinek diplomat nyomnek a kezebe. Ilyenkor mondjak, hogy a diplomaval nem adnak intelligenciat :D
Szerintem a 8 altalanost se adtak volna meg neked egy iq teszt utan :D
Kérdező, az is bőven elég, ha olvasgatsz.
Itt két ember stílusa útszéli: a 29 és 42%-osé.
Már a 42%-os is személyeskedik. PErsze semmit nem támaszt alá semmivel, mitől is lenne valaki alacsonyabb IQ-jú, vagy egy senki. Egyikünkről sem tud semmit, de ugyanazok a "nyomós" érvek, mint tegnap: biztos alig keresünk, biztos buták vagyunk.
A számokra semmit nem reagál, én hoztam valódi tényeket, olyan számokkal, amiket hivatalosan bárki megtalál a neten. Erre a reakciója: "há te eggy idijóta hüje vagy, bisztos a nyólc átalánosod sincsen megg".
Ha másra nem is, egy valamire még mindig jó a kérdés a te szempontodból: látod, hogy az mlm ügynökei hogyan, milyen módon, milyen kamu adatokkal akarnak átvágni, hogy a kérdések elől kitérnek, hogy elkezdenek támadni, ha nem azt szajkózod nekik vissza, amit ők betanultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!