Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amway online üzletépítés?...

Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?

Figyelt kérdés

2020. máj. 6. 18:51
 131/156 anonim ***** válasza:
12%
ha meg tételesen mindenre válaszolok akkor meg az a baj. nektek semmi se jo. az se kérdés hogy más hol dolgozik, akkor másnak miért kéne megmondania?
2020. máj. 13. 20:52
 132/156 anonim ***** válasza:
18%

"

80%

Mindegyik vigéc azzal proccol netszerte, h milliós jutalékokat kaszál havonta. 🤣 De vajon akkor miért névtelen fórumokon hirxetik az igét, ahelyett hogy hasonló szintű emberek társaságában elit bizniszklubokban múlatnák az időt...??? 🤣🤣" itt panaszkodtál amiért itt irnak

2020. máj. 13. 20:55
 133/156 anonim ***** válasza:
61%

Nem, az sosem baj, ha valaki válaszol egy feltett kérdésre. De már ne firtassuk, 13 oldalon keresztül kérdeztük ugyanazt, egy-egy kérdést kb 20x, szóval ne állítsd be úgy, mintha amúgy akartál volna bármire is válaszolni.

Úgy vettem észre, a kérdéseket nem szeretitek, mert nincs rá előre betanult válaszotok.

Csak azt hajtogatjátok, amit az előadásokon belevernek a fejetekbe. Az egy jól kitalált és jól hangzó duma, ami valóban hasznos lehet, ha épp azt kérdezi valaki. De amikor bármi más, váratlan kérdés érkezik, akkor bajban vagytok. Akkor jön az eszköztár - előző x oldalon keresztül bemutatott - többi eleme, amivel ki lehet kerülni a kérdést.

Nézd, ne mondd meg akkor. Hogy miért kéne? Mert erről szólt a kérdés, és utána 1000x hangoztattad, hogy mennyire jó. Ha nem akarod, nem mondod - ahogyan nem is mondtad. Csak így ne csodálkozz, hogy senki nem tart hitelesnek. És ha nem vagy hiteles, akkor nyilván a válaszaid sem azok.

2020. máj. 13. 20:58
 134/156 anonim ***** válasza:
12%
én csak a végére jöttem meg és bocs ha nem olvasok át 13 oldalnyi katyvaszt. elég gond ha szerinted itt kellene hitelesnek lenni. a vállalkozások nem itt zajlanak. amugy meg aki hitelességet akar ugyis utána néz aki meg csak kitalál ezt azt annak minek legyen bárki kiteles??? akármit is mondanak az ilyen embernek ugyis ki fog találni valami mást ahelyett amit hallott.
2020. máj. 13. 21:02
 135/156 anonim ***** válasza:
31%

119-es Mennyire nem tudsz szöveget értelemzni,az nem semmi. Én ezt írtam: Én abbahagytam. Voltak meghívások,sikerek,csalódások. DE!!! Amit másfél év alatt tanultam,azt a mostani életemben is tudom kamatoztatni. Máshogy megyek állásinterjúra,mint azelött,máshogy intézek ügyeket mint régen és még sorolhatnám. Erre te így reagáltál:Tehát akkor állásinterjúkra kell járnod, ha meg akarsz élni, mert ebből nem megy, pedig már csinálod egy ideje...

Ez a baj, hogy hallotok valamit,de nem tudjátok értelmezni. Az MLM-et sem tudjátok értelmezni. Minden területnek vannak kemelkedő emberei,de attól még nem mindenki lesz híres és milliomos. Nagyon sok nagyszerű zenész van,de nem mindenki tud világhírű lenni,és sok pénzt keresni vele. Nagyon sok jó sportoló van,de csak azok vannak megfelelően jutalmazva,akik megnyerik az olimpiát, az ilyen olyan bajnokságokat. Forma1-ben is akik a végén kullognak, azok fizetnek azért,hogy ott lehessenek,mert addíg van remény a felkerüléshez,mert ha elég munkát,elszántságot tudnak beletenni, akkor a munkába forgatott energia,meghozhatja a gyümölcsét. Én alkalmatlan voltam arra,hogy felépítsem a saját hálózatom,de ettől ez egy nagyszerú lehetőség lehet azoknak,akik viszont képesek lehetnek rá. A borzasztó az, hogy sokan dezinformációk alapján itélik meg az MLM-et, pedig lehet hogy köztük is lennének olyanok,akik akár egy milliós üzletet fel tudnának építeni. Én termékhasználó vagyok és ez nekem elég

2020. máj. 17. 09:18
 136/156 anonim ***** válasza:
40%
"Ez a baj, hogy hallotok valamit,de nem tudjátok értelmezni." Valoszinu, hogy nem is akarják. "A borzasztó az, hogy sokan dezinformációk alapján itélik meg az MLM-et," sokminden mást is ebben nem az MLM az egyetlen, gondolj csak a mostani virushelyzetre, azt is sokan ugy értelmezik, ahogy akarják. " pedig lehet hogy köztük is lennének olyanok,akik akár egy milliós üzletet fel tudnának építeni. " de kell az önigazolás, hogy miért nem csinálják. ha valodi érv nincs ellene, mert itt ugye bárki lehet "első" bárki lehet "vezérigazgato" igy nem áll meg a kifogás, hogy az már van s nem akar a helyébe lépni. Az MLM piaci részesedése csak néhány százalék, bőven van még hova építkezni.
2020. máj. 17. 09:30
 137/156 anonim ***** válasza:
74%
Ha annyira fantasztikus az MLM, miért van az, hogy egy ügynök sem hajlandó elsőre megírni, hogy melyik cégről van szó? Sőt, miért tagadják le egyáltalán, ha az ember rákérdez?
2020. jún. 6. 12:30
 138/156 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez az. Mert szégyellik. Egyáltalán nem büszkék rá.

És mert kiderülne, hogy mindenkinek van onnan ismerőse, aki valódi információkkal rendelkezik, és kiderülne, hogy mégsem annyi az annyi, mégis rádbeszélik a százezres kezdőcsomagot, mégis minden konferencia vagyonokba kerül, mégsem lehet vele annyit keresni, stb.

2020. jún. 6. 14:20
 139/156 anonim ***** válasza:
0%
Itt az MLM és a direkt marketing fogalmát keverik sokan. Az összemosást, amit írnak pedig azok csinálják, akik az MLM-ben direkt marketing munkát végeznek. Ugyanis ez lehetséges. És az is igaz, hogy akik ezt csinálják, nem fognak milliókat keresni, hanem csak az árrést és minimális jutalékot. Azért ugyanis nem jár magas jutalék. Azt kell végre megérteni, hogy MLM tagságért nem fog valaki MLM építésért járó pénzt kapni. MLM építésért csak annak jár pénz aki MLM-et épít. Aki MLM tagként nem épít MLM-et annak nem jár ezért pénz. Az elosztási rendszer van maga így tervezve.
2020. jún. 6. 17:09
 140/156 anonim ***** válasza:
0%

Én Amwayyel foglalkozom, és büszke vagyok rá. Büszke vagyok rá, mert több havi utánajárás után engem nagyon meggyőzött, ennyi.

Van aki nem szeretné csinálni, ez teljesen rendben van, de ne íra azt a cégről hogy átverés meg stb, ha azt sem tudja miről beszél.

2020. júl. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!