Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?
Ez egyébként nagyon igaz. Viszont erre is csak a “vélemények” fognak jönni az ösztöndíjas tudós kommentelőinktől :D
És akkor te miért komentelsz ilyen szeny oldalon?
Amugy meg létezik online MLM, de szerintem a személyes marketing terv továbbra is alap. Termékbemutatorameg tapsolos rendezvényre nem nagyon van szukség az építéshez, az azoknak valo akik már benne vannak. Igaz én maradi vagyok s ezt tukrözi a véleményem is.
Tehát akkor állásinterjúkra kell járnod, ha meg akarsz élni, mert ebből nem megy, pedig már csinálod egy ideje...
Erről beszéltem: valaki lelkes, akarja, csinálja, már eltelt x idő, de muszáj mellette rendes bejelentett állást vállalni, mert valamiből élni kell. Tehát az ember csak úgy tudja csinálni, hogy a szabadidejét áldozza fel, a családjától veszi el az időt, hobbija nincs, vagy nincs rá idő. És ez megy évekig, mert sok-sok évig nem tudsz belőle megélni. Megnézem, melyik feleség fogja támogatni, hogy a férjnek soha nincs ideje semmire, és nem törődik sem vele, sem a gyerekekkel. Amíg 2 "állást" kell vinnie, és az egyikből évekig csak pár fillér jön be, addig ezt nyugodtan hívhatjuk úgy is, hogy egy család tönkrevágása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!