Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?
Egy dolgot szeretnék leírni önöknek:
Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa cashflow négyszög
Ezt a könyvet iskolákban kötelezővé tenném.
Nem egy újabb MLM istenítő vagyok, azonban nem is húzom le azt. Mindenki olvassa el ezt a könyvet, majd csak aztán térjenek vissza kommentelni! Nem miattam, maguk miatt.
Egyébként ez annyira tipikus az MLM-esek kommunikációjában. Hogy az ő szemellenzős világukban csak a sikeres meg a feltörekvő hálózatépítők léteznek, meg mindenki más, akik csak minimálbéres száraz kenyéren élő koldusok lehetnek. Mert hogy egy olyan emberrel, aki ténylegesen jól meg tud élni a saját tudásából más területen, azt elég nehéz meggyőzni arról, hogy ahelyett inkább csapjon fel vitamin csomag tukmálónak. :D
Egyszer egyik ismerősömet környékezte meg egy MLM ügynök, akinek egyébként a testvére meg annak a párja elég magas szinten űzik (pont a 29%-os által sztárolt cégben) az mlm ipart és jól keresnek belőle. A nyomuló ügynököt nemes egyszerűséggel azzal koptatta le, hogy az ő testvérei ebbe elég mélyen benne vannak, és pontosan tudja és látja hogy miről szól a történet, szóval ő inkább kihagyná a dolgot.
Ferdítés, hazudozás, teljesen hamis valóságkép felállítása magunkról, manipuláció stb...
Már a kisgyerekkel is meg lehet kiskorától értetni, hogy a reklámok hazudnak, de legalább is súlyosan ferdítik a valóságot azért hogy téged vásárlásra ösztönözzenek.
Na az MLM pepitába ugyan ez, csak ott nem a "beszélő doboz" próbál majd meg behülyíteni marketing hazugságokkal, hanem egy ilyen hús vér mlm droid.
Szerintem a 29%-os egy igazi báránybőrbe bújt farkas!
Valójában ő a legnagyobb MLM-ellenes, és ilyen trükkös módon, a csúnya sztereotípiákkal, ostoba MLM-es mantrákkal, a már 20 évvel ezelőtt is lejárt szavatosságú dumákkal akarja lejáratni az MLM-et. :-D
Műsorvezető: Mit kezdene magával, ha mindent amit eddig elért elvesztene és újra kéne kezdenie?
Donald Trump: Keresnék egy jól működő MLM céget és munkába fognék
~ Erre a közönség ordít meg bőget ~
Donald Trump: Ezért van az, hogy én itt ülök fent, ti meg mindannyian ott lent.
"A hülye rokonok, a tv meg az internet mire képesek látjátok"
Pont egy pár hónapja láttam személyesen, hogy egy ilyen mlm-es lúzer a rákos kisnyugdíjas bácsira tukmálja rá a 30ezer Ft-os csomagot, ráadásul hitelbe adta oda neki, hogy ha majd megjön a nyugdíja akkor kifizeti. :D
Ezek vagytok ti. Hatalmas nagy üzletemberek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!