Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?
újbeszélül tények...
Amit soha semmivel nem támaszt alá, csak kirázza a kisujjából....
Te részletezted, hogy milyen bűncselekmények elkövetésével lehet vagyonra szert tenni. Nyilván van tapasztalatod az ilyesmiben. Másképp honnan tudhatnád? Bár igaz, hogy épp megrágalmaztál valakit abban a válaszodban. Valaki olyat, akiről az égvilágon semmit nem tudsz.
Szóval, részemről semmi személyeskedés nem volt. A te válaszaid pedig minden szavukban csak személyeskedés.
Ember, olvastam róla. Nem kell személyesen ismernem.
Nem kell ahhoz bűncselekményt elkövetni, hogy valaki tudjon a LÉTEZÉSÉRŐL!
Ez miféle indoklás volt? Te csak olyan dolgokról tudsz, amiket te magad valaha elkövettél?
Ez egyre szánalmasabb, remélem, belátod.
Miért nem reagálsz a lényegre? Mint egy alkalmi süket.
Többen kérdezték a cég nevét.
Kérdeztem, milyen jogon firtatod az anyagi helyzetem és az erkölcseimet, és miért állítod, hogy te soha nem személyeskedsz.
Te nem csak személyeskedsz, hanem hazudsz is, mint a vízfolyás.
Beteg vagy, kezeltesd magad :)
Aztán iratkozz be az általános iskolába újra, mert jól láthatóan, nem megy az olvasás-értelmezés :)
Most esett le, ezt biztosan tanítják.
A legjobb védekezés a támadás.
Ő személyeskedik, és azzal támad be, hogy én személyeskedek. :)
Hátha így eltereli a figyelmet saját magáról, a konkrét kérdésekre pedig természetesen nem reagál sokadjára sem.
Mint amikor valaki megcsalja a párját.
(Nyilvánvaló, hogy én is megtettem, hiszen ha nem tettem volna meg, honnan is tudhatnám, hogy ilyesmi létezik??)
És elkezdi a másikat támadni, elkezd féltékenykedni, hogy a másik biztosan megcsalta őt. Ezzel csak eltereli a figyelmet arról, hogy ő lépett félre, és a másik fogja rosszul érezni magát. Cseles.
Na kezdődik megint a téboly.
"tükröt mutatok, a te apád a hülye"
+ személyeskedés.
Színvonal.
Aha, tovább megy a személyeskedés... Pontosan ugyanaz a menetrend, mint a korábbi kérdésnél. A szavak is ugyanazok.
Te tudtál a kérdésre válaszolni? Épp ahogy lenni szokott...
:) :) :)
Ember, hol vannak a TÉNYEK?
Ne dumálj mellé, tedd ide a TÉNYEKET.
És végre tisztázhatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!