Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik foglalkoztak/foglalkoznak...

Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. febr. 13. 06:48
 61/113 anonim ***** válasza:
"Ellenben meg lejet nézni a beszamolok adarait amibol tisztan látszik a firgalom csökkenés sot vokt mar veszteséges éve us az Amwaynek 2006óta illetve a kifizetett jutalékok is arányosan csökkennek a bevetelkelt.<br>" ez megint a szokásos ferdités. olyan időszakot hozol fel ellenpéldának amikor majdnem az összes cég bevétele csökkent, szuntek meg vállalkozások, csökkent a vásárloerő, s sok olyan vállalkozás is megszunt akik addig vásároltak, majd azok, amik nekik voltak az ellátoik...
2020. febr. 29. 10:55
 62/113 anonim ***** válasza:
60%

Mondod ezt úgy, hogy továbbra sem vafy se vállalkozó sem amwayyel nem foglalkozol .

Szerinted az amerikai anyacég hogy :mérte fel" a hazai piacot azin belul a Te ismerősi körödet? 😁

Olvass utána... Egyik történelem. Másik meg a semmitmondó mellébeszélés ismeretek hiányában. Ezért is nevetnek ki ha ugyanazt nyomod pl egy valkalkozinak ismeg a mimimalberes takarítónak előbbinek van annyi kompetenciája, hogy reálisan átlátja ezeket.Utobninol lsz idővel a másolódó szponzor, aki majd elmondja a vállakozásban rejlo lehetőségeket azok alaojan amut hallod tőled. Erre us értem, hogy vak vezer világtalant. Pl akkor a kérdésed is értelmetlen lenne az elszámolható költségek nyomán -vallalkozas letrehozasanak gondolata mellett amit Te mar üzleti életnek nevezel-, ha nem igy lenne nálatok...

Elég lenne egyébként csak azt megnézni az alap irodalmak mellett higy az utóbbi 10 evbrn miként valtoztrak meg a vásárlói szokások.

Mikozben az mlm rendszerben ertekrsitett ternekek oromoja ehhez keoest szinte semmit.

De nyilván egy hutu-nak sem feltétlen úgy kell prezentálni, mint egy tuszinak.Pedig mindket törzs egy helyen él és éppen az egyik társadalmi konfliktust az anyagi helyzetbeli különbség adja Afrika egyes államaiban.

Vagy megint csak kilyukadunk oda a valós területi egyenlőtlenségek kapcsán,

hogy itthon lehet eladod az itthoni minimálbéres mosogatónak a nagy "üzleti lehetőséget " " félmilliós álom fizetéssel " Svajcban meg szemberöhög vele a mosogató. Aki dupláját keresi nettóban is akár, a magyar executive mlmesnek.

2020. febr. 29. 14:00
 63/113 anonim ***** válasza:
100%

"Mondod ezt úgy, hogy továbbra sem vafy se vállalkozó sem amwayyel nem foglalkozol ."

Pontosan. De ezt már irtam. Ahol politikus se vagyok, de hozzá tudok szolni a politkához, futbalista se vagyok de ismerem a futbal szabályait, szakács se vagyok de ismerem a főzés szabályait. Utobbi jo példa mert valoszinuleg itt se tudok annyi mindent, mint egy sok ezer fős hálozat feje, ahogy a főzéshez se értek annyira, mint egy mesterszakács. De attol hogy nem vagyok szakács még tudhatok főzzni, akkor is ha nem fözök.e

"Szerinted az amerikai anyacég hogy :mérte fel" a hazai piacot azin belul a Te ismerősi körödet? 😁"Ez is azt mutatja, hogy fogalmad sincs az MLM-ről. Közenincs az ismerőseim felméréséhez, eleve egy hálozatépitőnek csak néhány aktiv tagja lesz, többnyire távoli ismerős akit őmaga se ismer, adott esetben vadidegenek. De ha ismerné, akkor se tudja nagypontossággal, adott esetben hogy döntene. Ezt az ismerős tudja lényegében saját magát méri fel, sokszor csak utolag. Szoval szerinted ezer ismerőst fel kéne mérni miközben belöluk 990 be se lép??? A hazai piacot már joval könyebb felmérni, az adatok nyilvánosak, az átlagkereset, a létszám, stb. De hogy a leendő termékforgalmazok ismerősi körét felmérje??? Ez még akkor is egy ostoba gondolat lenne ha valami csoda folytán tudná, hogy a 10 millio magyarbol ki lesz aktiv termékforgalmazo. Ráadásul ha egy ezer fős hálozatot nézunk amiből 10 ember áll az illető ismerőseiből, akkor 990 embert maga a hálozatépitő se ismert korábban. Akkor mit is kell felmérni és hogyan???

Olvass utána... Egyik történelem. Másik meg a semmitmondó mellébeszélés ismeretek hiányában. Ezért is nevetnek ki ha ugyanazt nyomod pl egy valkalkozinak ismeg a mimimalberes takarítónak előbbinek van annyi kompetenciája, hogy reálisan átlátja ezeket.Utobninol lsz idővel a másolódó szponzor, aki majd elmondja a vállakozásban rejlo lehetőségeket azok alaojan amut hallod tőled. Erre us értem, hogy vak vezer világtalant. Pl akkor a kérdésed is értelmetlen lenne az elszámolható költségek nyomán -vallalkozas letrehozasanak gondolata mellett amit Te mar üzleti életnek nevezel-, ha nem igy lenne nálatok... "

Csak addig értelmetlen a kérdésem, amig mániákusan ragaszkodsz az Amwayhoz és az MLM-hez. ha valamikor végre felfogod, hogy a kérdés más vállalkozásrol szol, egyből értelmet fog nyerni a számodra. Mint már mondtam nem az Amway az egyetlen létező vállalkozási lehetőség, s nem az MLM az egyetlen létező uzleti forma. ezt neked kéne tudnida legjobban, már ha az vagy akinek mondod magad.

a többi meg azért nem stimel mert vannak vállakozok is az Amway uzletben, ugy értem akik korábban is uzletemberek voltak, nem csak takaritok, az pedig végkép nem stimmel, hogy ugy képzeled ez az egészet, hogy van 1 db előadás s azon kell személyreszabottan mindenkinek mást mondani. Az első előadás ugyanaz, aztán ha csatlakozni akar majd ő eldönti, mit tanul és mit nem. De az életben is igy megy. Ha valaki egy uj szakmát tanul és ugyanarra a képzésre megy akkor ugyanat fogja hallgatni az előadásokon akármi is a végzettsége. nem lesz két előado aki előképzettségtől fuggően mést és mást mond az első előadáson. ezt max késöbb teheti meg ha kiderul van a témában előképzettsége. Akkor kaphat pl. felmentést egyes orákbol, illetve van amikor csak vizsgázni kell. De hogy nem isnormálodik semmit az nonszensz, mert ahhoz hogy tudja ért e a témához ahhoz elöbb meg kell hallgatnia hogy miről is van szo. Annélkul nem tudhatja meg hogy ért e ahhoz amiről szo van.

De ez a vállalkozásokban rejlő lehetőségek elmondása is erősen sántit, ertelmetlen valakivel leulni s elmondani neki azt ami irott anyag formájában össze van foglalva. Max ő kérdez ha valamit nem ért, vagy önálloan eljár előadásokra s a kérdései java részére meg is kapja a választ. Olyanok előadsára akik már felépitettek komoly hálozaot, tehát értenek hozzá. Ez nem éppen a vak vezet világtalant kategoria.

"Elég lenne egyébként csak azt megnézni az alap irodalmak mellett higy az utóbbi 10 evbrn miként valtoztrak meg a vásárlói szokások." Mondod te. valojában ennél sokkalta több kell a sikerhez. "Mikozben az mlm rendszerben ertekrsitett ternekek oromoja ehhez keoest szinte semmit." megintcsak a szokásos ferdités. Folyamatosan változik a promo. csak ugye te nem követed hanem helyette hulyeségeket találsz ki.

"De nyilván egy hutu-nak sem feltétlen úgy kell prezentálni, mint egy tuszinak.Pedig mindket törzs egy helyen él és éppen az egyik társadalmi konfliktust az anyagi helyzetbeli különbség adja Afrika egyes államaiban." és gondolod ha elmegy egy hutu meg egy tuszi állásinerjura, akkor azok majd kulön felkészlnek s nézegetik ki jön? Ingoványos talajra tévedtél amugy, mond az a szo neked valamit, hogy Gyöngyöspata? Ott hasonlo dolog fajult el, amit te itt csak pedzegetsz, s europai szintu botrány lett belőle ami meg most is tart. Az ötleted nem csak helytelen, hanem emberi jogokat is sért.

"Vagy megint csak kilyukadunk oda a valós területi egyenlőtlenségek kapcsán,"

Ha egyenlőtlenség van, azt nem növelni kell, hanem tenni kell érte, hogy kisebb legyen.

"hogy itthon lehet eladod az itthoni minimálbéres mosogatónak a nagy "üzleti lehetőséget " " félmilliós álom fizetéssel " Svajcban meg szemberöhög vele a mosogató. Aki dupláját keresi nettóban is akár, a magyar executive mlmesnek."

sokminden lehet de most akkor országon beluli szegregáciorol beszélsz vagy két ország elérő paramétereiről? mert a kettő nagyon nem ugyanaz. az meg hogy svárjcban nem muködik az ami amerikában is muödik mg itthon is, szintiszta hazugság. majd pont svájc lesz a kivétel félszáz ország közul. lehet az a gond, hogy nagyon lealacsonyitod magadban a kétkezi munkást ezen kellene valahogy változtatnod, több tisztelettel kellene lenned feléjuk s máris nem keresnéd az okokat a további lealacsonyitásukhoz.

amugy meg lehet hogy dupláját keresi napi 8-10 orás mosogatással, de nem biztos hogy nem akar inkább dupla annyi teljesitmény elérni ugyanannyiért egy ennél jobb munkáért. mosogass egyszer 10 orán át s egyből meg fogod érteni, miről beszélek.

2020. febr. 29. 15:36
 64/113 anonim ***** válasza:
60%

Mosogattam már 10 órát dupa annyit keresek konyhafőnök helkyetteskent svájci megbízónál mint a mosogató, aki dupla annyit keres mint az mlmes menedzser.Van elore leoesi lehetoseg sebki nem mondta hogy nincs.

Svajcban is működik Amerikában is.Csak épp senki nem úgy promozza mint itthon az ecceri ügynök, hogy " àlomfizetés, hanem mint amit itt a könyvelő is mondott.Helyén kezelik a dolgot. Ez az Usaban is azért jött létre, hogy kiegészítő jovedelem legyen. Nem azért, hogy milliárdosokat termeljen ki."Épp ezért mukodik olyan orszagokban us ahol ezzel a fajta rendstervaktasba beragadt "wannabe milliomos " stílussal es mondókával max szemberöhögnek.

2020. febr. 29. 17:25
 65/113 anonim ***** válasza:
100%

remek, ujabb ferdités, az egyszeri ugynököt aki nem ért hozzá egy lapon kezeled a svájci hozzárértőkkel. akár erről a szakmárol van szo akár másrol. Aki ért hozzá az itt sem mond hulyeséget, mert nem attol lesz sikeres, Ai meg nem ért valamihez az mindenhol hulyeséget csinál azzal kapcsolatban akr svájcban akár amerikában akár magyarországon, ha hozzászol. amugy meg ha ugy gondolod hogy magyar jellemző, hogy olyasmihez szolnak hozzá amihez nem értenek, olyasmit csinálnak, amihez nem értenek, az megintcsak nem az mlm rendszer hibája hanem azé a népcsoporté. még mindig a fogalmak keverésével kuzködsz. de ez a milliárdos fizetés témád amugy hasonlit a menő mobiltelefon témádhoz. ugyhogy nem meglepő hogy most is elöhozaodtál a szalmabáb érvelési hibával, inkább az a meglepő, hogy ugy adtad elő minthe én követtem volna el ezt az érvelési hibát, miközben te követted el kétszer. illetve hrmadszor, mert az is szalmabáb érvelési hiba amikor azt probálod előadni, hogy valaki más követi el ezt az érvelési hibát, miközben te teszed. jasvalom, hogy ne a menő mobiltelefonokrol és a milliárdos fizetésekről irj, hanem te magad kezeld helyén a dolgokat. merthogy én ilyesmiket az utobbi időkben egyedul csak tőled "hallottam", mástol nem. mellékesen megjegyzem, hogy maga az Amway marketing terv is az elején kiegészitő jövedelemmel indul. ennyit a rossz promorol, bár nem egészen értem ezt a rossz promot, miszerint saját bavallásod szerint ugyanennek a cégnek kulföldön jo a promoja, a cég tervét nézve itthon is jo a promoja, s a cég promojának akarod néhány hozzá nem értő dilettáns szerencsétlenkedését beállitani, akik ugy viszont valoban nem keresnek sokat, vagy ép nullát. na de a fogalomzavarokat és a ferditéseket lassan megszokhatjuk tőled.

ugyanakkor az is megér egy misét amikor kiválasztasz az MLM-ből egy fizetési szintet, s ahhoz hasonlitasz egy svájci munkát hogy több e vagy kevesebb a bére, miközben elég lenne egyel magasabb intet kiválasztani s akkor egyenlő lenne további magasabb szintekkel pedig meg lehetne haladni srrba az összes többi jövedelempéldádat. csak azt tudnám, ha ennyire rossz szerinted az MLM akkor miért kell ujra meg ujra ferditened ahhoz hogy leminősithetsd?

2020. febr. 29. 17:50
 66/113 anonim ***** válasza:
60%

A legszebb az egész érvelésedben az hogy idézlek szó szerint:

"Na a másik akinek meg ahányszor irom le hogy nem MLM, annyiszor nem érti meg. De elvárja hogy komolyan vegyuk a válaszait. Le kellett vennem e nevemet miattad, mert ha válaszolok egy más által feltett kérdésben, akkor összekevered a két kérdést, pusztán azért mert egyforma a név, s még az sem tunik fel neked, hogy az egyik helyen kérdező vagyok a másik helyen meg válaszolo. Nem MLM az egyetlen lézető vállalkozási lehetőség, ezt probáld meg végre valahogy megérteni. Oké, a vállalkozásom valoban hasonlit az MLM-hez, de vannak lényeges eltérések is. Itt pl. nem kell beszervezni senkit."

Se nem mlm amit csinalsz csak hasonló a vállalkozásod, de igazából meg vállalkozásod nincs, de penzt varsz az üzleti életben... .Akkor honnan ez a jól informáltságod jutalék, szàmok stb tükrében ?? 😁

" https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

Ehhez nem kell ferdítés. Csinálod Te azt magadtól is. Én maximum ahogy eddig is csak saját véleményt/ tanácsot osztok meg, saját tapasztalattal kötetlenül szabadidőmben. Szerintem ennyi a fórum lényege.

2020. febr. 29. 20:06
 67/113 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként ha anbyira hasonlitgatni akarnám akkor azt tudnam kerdeznit,jogy miért jön el valaki 1500 euróért mosogatni amikor előtte Nuskinos volt? Vagy a korábbi felszolgáló miért hagyta abba otthon az flp-ringet es jött vissza étteremvezetőnek majd szálloda igazgatónak 1800- 3000 euróért?

Amíg neked sinxs anbyi toked jogy egy könyvelőt megfizess vagy vállalkozást indits mennyire lesz releváns a félmilliós jutalék "érvelésed"kb annyira , mint Joe-nak.

[link]

2020. febr. 29. 20:14
 68/113 anonim ***** válasza:
"Akkor honnan ez a jól informáltságod jutalék" ezek nyilvános adatok, bárki utána nézhet akr még te is megtehetted volna. de nem irtam számokat csak azt hogy a hálozat mérete és igy jövedelme többféle is lehet. inkább az a fura hogy te ugy szolsz hozzá valamihez hogy alapvető dolgokat nem tudsz rola...
2020. febr. 29. 20:18
 69/113 anonim ***** válasza:

"

Ehhez nem kell ferdítés. Csinálod Te azt magadtól is. Én maximum ahogy eddig is csak saját véleményt/ tanácsot osztok meg, saját tapasztalattal kötetlenül szabadidőmben. Szerintem ennyi a fórum lényege." illene utána nézni a témának, amivel kapcsolatban tanácsot osztogatsz, de hogy amiatt kötekszel, hogy ugyanezt valaki ezt ugy teszi, hogy ezt megtette, nonszensz.

2020. febr. 29. 20:20
 70/113 anonim ***** válasza:
60%
a válasz az én jutalékomtol fuggetlen s nagyon egyszeru: nem tetszett neki ez a fajta munka s inkább a mosogatást választotta. sokan szeretik az azonnali fix pénzt, s hajlandok ezért beáldozni valamit. nem kell nagy ész a válaszhoz. de ez kétirányba megy, egyik ember az egyik munkát cseréli le másikra másik meg ép forditva, lehet pont arra. nem egyeduli dolog ez az élet számtalan teruletén tapasztalhato, szerintem nincs is olyan munka amit még senki se cserélt le valami másra, mégis végzik ugyanazt a munkát másik. ez meg amivel most probálkozol, a texasi mesterlövész érvelési hiba. "ezt a munkát valaki lecserélte tehát rossz. arrol meg nem szol a fáma, hogy azt a munkát is lecserélték sokan esetleg ép erre, ami az ellenpéldád.
2020. febr. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!