Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?
Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.
Köszönöm előre is a válaszokat!
"Amugy meg ha nekunk kell ismerni a könyvelési szabályokat akkor minek a könyvelő??? "
1. A könyvelő is tévedhet és több szem, többet lát alapon kisebb a hibás könyvelés lehetősége.Pàne hogy mivel megbízási szerződés utasítást adhat a megbízó a megbízottnak. Vagyus urasithatid a könyvelőt ha veletken vagy epp szándékosan félre akarna könyvelni , hogy javítsa már ki pl a bérszámfejtést, mert elfekejtette Juliska után érvényesíteni az adókedvezményt. Vagy ugyan hataridore adja mar be valos adattartalommal az áfa bevallást, mert sokadik büntetés jön már amiatt ismételt mulasztásra, hogy 0-san bedobàlja a bevallásokat Neked havi 20.000-ért.( Szintén saját példák) 😊
2. Ki mondta hogy kell könyvelő? A számviteli trv pontosan meghatározza, hogy se adószàmosnak se egyéni vállalkozónak nem kötelező a könyvelő.
3. Ha ennyire vágod az adószàmos magánszemély intézményét akkor minek fel azonos kérdést vele miközben azt se tudod mi az adóazonosító jel és adószám közti különbség.
Ha nem tudnám mi a kulönbség akkor nem irnám le kinek melyik van, vagy ép lehet, kinek melyik kötelező s melyik az ami csak lehetőség, és mikor.
Ha te a sookadik birsággal járo hibáért fizetsz egy könyvelőnek az a te bajod. Én az első olyan hibáért meneszteném, amit nem fizet ki. Nem azért fizetek, hogy mégtöbbet fizethessek. Ép azért hogy kevesebbet, a szabályokon kivul észrevegye az adokedvezményeket s a pénzt ne vigye, hanem hozza. Ha viszont vállalja a hibáiért a felelősséget, akkor felőlem annyit hibázhat, amennyit csak akar, az ö dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!