Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?
Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.
Köszönöm előre is a válaszokat!
😁 Én továbbra is azt mondom, majd ha lesz rendes vállalkozásod akkor olvasd vissza ezeket.
Gyártás kereskedelmet egy azon vállalkozás is végezhet. A banyamernoksegtol a nőgyógyászatig bármit.
Az ugyanazokat nem az alkalmazottra értettem , hanem a termékre, amit mlmben forgalmazol.
Amíg kifogásokat gyártasz addig megtakarithatsz pl pénzt azzal hogy az alap ismereteket elsajátítod ahhoz ami kötelezően kell egy vállalkozáshoz, amivel egyáltalán konkrét bevételt tudsz egyáltalán realizálni legálisan az Amwayből az aláírt szerződésed alapján.
Egyenlőre igen ezért is kényszervallalkozoi kategória mert vak vezet világtalant nálatok, igy a vállalkozások teren es nem hogy munkahelyeket teremt, hanem kényszer vállalkozások sorát szüli azokbol akik elhiszik hogy nem létezik sem területi egyenlőtlenség, sem belső es külső adottságok, vásárlói szokások stb. Amit akàr egy két oldal elolvasása utàn is megértenél.
A mellébeszéléssel látszólag nem sikerült eddig sem hiába hangoztatod az egyszerűséget és a módszer lényegét és próbálod itt beadni ha a másik kérdésednél meg azt írod nincs tőkéd egy tőke nélkül is elindítható vállalkozásra.... Ez pedig már a külső pr ami szintén kompetencia kérdés inkább és egyúttal jelenleg komolytalanná tesz.
Trollozni lehet jobb híján, ha cáfolni màr nem sikerül sem bizonyítani az állítást, de a hitelesség ( önazonosság) inkàbb fontosabb egy vállalkozónál , mert gondold el ki akarna bárhová is csatlakozni ha a promoter sem ért el vele még semmit, vagy kevesebbet ért el, mint azt beállítja és előadja mint "a módszer tudósa ". Aki már az ekejen elferditi a valósàgot, attól Te mit várnál az üzleti életben? 🤔
"Gyártás kereskedelmet egy azon vállalkozás is végezhet. A banyamernoksegtol a nőgyógyászatig bármit." Ezt nem is vitattam. Sőt mást is tehetnek pl. moziba is mehetnek. csak most nem profilváltásrol vagy bővitésről van szo se más egyébről.
"Az ugyanazokat nem az alkalmazottra értettem , hanem a termékre, amit mlmben forgalmazol." Pedig a példámban ugyanazokat a termékeket fogalmazza a két bolti elado ugyanabban a boltban.
"Amíg kifogásokat gyártasz " az nem kifogás gyártás ha valaki a saját vállalkozásával foglalkozik könyveléssel pedig azt bizza meg akinek könyvelői vállakozása van. Egy vállalkozás nem éppen az önellátásrol szol, hanem a piaci résztvevőkkel valo egyuttmuködésről.
Hogy mi kell kötelezően egy vállalkozáshoz az egy lista amit nem kell kuvlről megtanulni s a könyvelő mondja el. a bevételt nem a szerződés alapján realizálják a te példádban hanem az amway fizeti ki a bankszámlára. a jutalék kifizetés nem éppen realizálás. ha meg költségget számolunk el a termére adokedvezmény miatt az megint a könyvelő dolga nem a hálozatéptőnek kell bohockodnia azzal ami egy másik szakma.
Egyenlőre igen ezért is kényszervallalkozoi kategória mert vak vezet világtalant nálatok, igy a vállalkozások teren es nem hogy munkahelyeket teremt, hanem kényszer vállalkozások sorát szüli azokbol akik elhiszik hogy nem létezik sem területi egyenlőtlenség, sem belső es külső adottságok, vásárlói szokások stb. Amit akàr egy két oldal elolvasása utàn is megértenél.
se a könyvelő nem vak, se az a hálozatépitő akinek vagy egy jol fizető hálozata. kezdők pedig nem vezetnek itt se senkit. vállalkozást nem neveznék munkahelynek. max munkának. és az állammal beszéld meg ezt a kényszervállalkozo ugyet mert ő kényszeriti az embereket hogy vállalkozit váltsanak ki ha vállalkozásba kezdnek. teruleti egyenlőtlenség van, ezt csak te találod ki azért hogy egyel több dolgot cágolj. lehet ez inkább a kényszer, nem a vállalkozás. adottságok vannak csak ép nem számitanak. mondok egy régi példát. egyszer elvállaltam árokásást, vékony nyorga legényként. elmentem a kocsma mellett, a kocsmában nagydarabb tagbaszakadt emberek panaszkodtak hogy nincs pénz. kiástam az árkot, visszafele mentem zsebemben a pénzel, azok még mindig ott panaszkodtak. neik volt adottságuk, feleannyi idő alatt kiásták volna az árkot. de nem volt pénzuk. nekem nem volt adottságom, de mivel elvégeztem a munkát, volt pénzem. nekik dolgozni nem volt idejuk, nekem panaszkodni nem volt időm.
A vásárloi szokásokat megintcsak nem nekem kell megértenem, hanem az anyacégnek. nagyon nem tudod te hogy mi az az MLM.
"A mellébeszéléssel látszólag nem sikerült eddig sem hiába hangoztatod az egyszerűséget és a módszer lényegét és próbálod itt beadni ha a másik kérdésednél meg azt írod nincs tőkéd egy tőke nélkül is elindítható vállalkozásra.... Ez pedig már a külső pr ami szintén kompetencia kérdés inkább és egyúttal jelenleg komolytalanná tesz."
Nem is kell hangoztatnom a modszer lényegét, aki akarja csinálni, az majd megtanulja. Ott se nekem kell összefoglalnom neki a lényeges részét, nem tanár vagyok. Bár a tanár se összefoglalot a lényeget mondja el, hanem a teljes tananyagot. Tudo, hogy ma már vannak a kötelező olvasmányoknak röviditett kiadásai hogy a diáknak ne kelljen elolvasnia. had ne szoljak hozzá. És belekeverednem ilyesmibe végkép ne kelljen. Az MLM pont egy olyan vállalkozás amihez nem kell tőke. Tőkéje megintcsak az anyacégnek van. De van sok más ilyen vállakozás is. Attol hogy te nem tudsz ilyenekről, még vannak. Egy felszines személődő számára vagyok csak komolytalan ami egyrészt nem valos vélemény nem tájékoztatásra épulo vélemény másrészt semmit se számit hogy neked komolytalan vagyok e vagy nem. Ez itt nem a piac hanem egy weblap, ami nem is kereskedelmi weblap. A PR-rel pedig megintcsak az anyacégnek kell foglalkoznia. csupa olyasmiről irsz amivel egy hálozatépitőnek nem kell foglalkoznia. De kiderult ez azért van mert nem foglaltam neked össze a lényeget. De akkor meg minek irsz rola? és ha összefoglaltam volna a lényeget akkor se adhatnál releváns véleményt mert azt nem egy összefoglalobol állu tudás alapján kéne adni, hanem mélyebb tudás alapján. Szoval max az amway vezérigazgatojának kell komolyanak tunnie felszines embereknek, bár én annak se látom értelmét, de se a termékforgalmazonak se a raktári munkásnak stb-nek nem ez a dolga. bven elég ha csak komolyan végzi a munkáját, nem kell komolynak tunnie annak a számára aki tájékozodás helyett azt várja el, hogy összefoglaljuk neki annak a lényegét amirol beszél.
"Trollozni lehet jobb híján, ha cáfolni màr nem sikerül sem bizonyítani az állítást, de a hitelesség ( önazonosság) inkàbb fontosabb egy vállalkozónál , mert gondold el ki akarna bárhová is csatlakozni ha a promoter sem ért el vele még semmit, vagy kevesebbet ért el, mint azt beállítja és előadja mint "a módszer tudósa ". Aki már az ekejen elferditi a valósàgot, attól Te mit várnál az üzleti életben? 🤔
"
te cáfoltad meg magad az állitásodosat most amikor leirtad hogy nekem összefoglalot kellene irnom arrol amirol beszélsz. nem arrol kellene kiselőadást tartanod amit nem ismers s utána járni se vagy hajlando. amiket állitottam azok tények nem kell bizonyitani mert mindenki utána járhat is igy hitelesitheti a maga számára ha meg nem akarja hát akkor vaktában tagadhatja. ez is egy "megoldás." sőt még terjesztheted is a hiteidet lesz követőd mert sokan szintén lusták utána járni inkábbelhiszik azt amit kitaláltál. a probléma márott kezdődik, hogy még annak se a dolga bizonygatni akihez csatlakoztak az amwayban, hátmég olyannak aki nem is aar csatlakozni. ha igazad lenne s a promoter semmit se érne nem lenne akkor forgalma az amwaynak s nem lenne annyi termékforgalmazoja. a tényeg megcáfolnk téged. az elöbb még nem mondtam el alényeget, most meg elferditettem? na döntsd el hogy melyik mert vagy nem mondtam el vagy elferditettem a kettőt egyutt nem lehet.
a modszer tudosa pedig nem a kezdő hanem az akinek van már egy nagy hálozata. a vak vezet világtalan fogalmat te hoztad ide de te tudod a legjobban hogy igy nem muködne. csakhogy az amway adatai nyilvánokas bármi megnézheti s megtudhatja te ferdited el a valoságot amikor azt hazudod, hogy nem jo a promoja és nem csatlakoznak hozzá. az uzleti életben én pénzt várok, nem a két szép szememért dolgozom. de szerintem te se.
baktroll, nem lesz attól sötét, mert te azt akarod!
Ha annyira szar az havi netto félmilla, akkor miért csak fele az átlagfizetés? :D :D :D
S hányan örülnének havi félmillának azok közül, akik még az átlagfizetést sem érik el??? Vagy hányan azok közül, akik elérik, vagy akár meg is haladják??????????
"Ki mint él, úgy ítél?" :-)
Ugye nem nemzetközi üzletépítésről beszélsz, hanem csakis magyar hálózatot lehet építeni MLMben. Ja nem. a prezin azzal érvelsz, hogy Afrikában USA-ban és az eglész világon is leeht üzleti partnered, hálózati forglamad csak wifi kell hozzá az alföldi tanyán. Akkor eszerint nyissuk nagyobbra azt az objktívet, hol mit jelent a félmillió ( 1485 euro ) átlagfizetés :-)))
Minimálbérek az Eu-ban (2020):
Szűk a látókör, vagy csak a saját milliődről beszélsz, ("Karibon nyaraló látblógató tőkeáttétes részvényesnek álcázva magad") ?! :-)))
Nem véletlen "balkánosodunk" mi is a cégnél... pedig svájci AHV/IV-m van nekem is,ahol meg a minimálbér most 3.258 Euro :-))
baktroll,
Ezt a sok süketséget mondd már azoknak, akik 200e-ért dolgoznak a saját országodban!!!
Értem én, hogy nem megy az olvasás-értelmezés, de akkor mondj le az írásról is!!!
Nemnem.. Te példálózol velük, nem én. Te milliőd nem az enyém. Az az átlag egyébként a Te szuperbruttó menedzseri jutalekodról, ha jól olvastam akkor talan 97.000 Ft-al marad el itthon? Akkor miert olyAn kiemelkedő a bruttó 500-as jutalék? 😁
Szűk a látókör mondom én... Bàrki dolgozhat itthonrol is multinak.Nemde? Flp se, Amway se magyar cég akinek bruttóba számlázol havi 500-at "menedzserként " .De a szerelő soron lévő sem túlórával. 😁
Nekem legalább svájci járulékot fizet akkor is ha itthon dolgozok, csak ott a minimálbér kétszer annyi , mint nálatok a vezető bruttója . Emellett vállalkozóként nyugodtan számlázhatok is. 😁
"Ezt nem is vitattam. Sőt mást is tehetnek pl. moziba is mehetnek. csak most nem profilváltásrol vagy bővitésről van szo se más egyébről."<br>
Amig nincs fogalmad arról, hogy mit jelent a tevékenységi kör meghatározása egyéni vállalkozás alapításakor, addig értelmetlen is erről -beszélni. <br>
<br>
"Pedig a példámban ugyanazokat a termékeket fogalmazza a két bolti elado ugyanabban a boltban."<br>
<br>
Egy azon vállalkozáson belül. Csak hogy az Amway eseteben nem egy azon vállalkozás forgalmazza ugyanazt a terméket ugyanolyan áron , hanem sok ezer (kényszer) alvállalkozás ugyanazon az áron és feltételek mellett.<br>
<br>
" az nem kifogás gyártás ha valaki a saját vállalkozásával foglalkozik könyveléssel pedig azt bizza meg akinek könyvelői vállakozása van. Egy vállalkozás nem éppen az önellátásrol szol, hanem a piaci résztvevőkkel valo egyuttmuködésről. Hogy mi kell kötelezően egy vállalkozáshoz az egy lista amit nem kell kuvlről megtanulni s a könyvelő mondja el. a bevételt nem a szerződés alapján realizálják a te példádban hanem az amway fizeti ki a bankszámlára. a jutalék kifizetés nem éppen realizálás. ha meg költségget számolunk el a termére adokedvezmény miatt az megint a könyvelő dolga nem a hálozatéptőnek kell bohockodnia azzal ami egy másik szakma. se a könyvelő nem vak, se az a hálozatépitő akinek vagy egy jol fizető hálozata. kezdők pedig nem vezetnek itt se senkit. vállalkozást nem neveznék munkahelynek. max munkának. A vásárloi szokásokat megintcsak nem nekem kell megértenem, hanem az anyacégnek. nagyon nem tudod te hogy mi az az MLM. Az MLM pont egy olyan vállalkozás amihez nem kell tőke. Tőkéje megintcsak az anyacégnek van. De van sok más ilyen vállakozás is. Attol hogy te nem tudsz ilyenekről, még vannak. Egy felszines személődő számára vagyok csak komolytalan ami egyrészt nem valos vélemény nem tájékoztatásra épulo vélemény másrészt semmit se számit hogy neked komolytalan vagyok e vagy nem. Ez itt nem a piac hanem egy weblap, ami nem is kereskedelmi weblap. A PR-rel pedig megintcsak az anyacégnek kell foglalkoznia. csupa olyasmiről irsz amivel egy hálozatépitőnek nem kell foglalkoznia. De kiderult ez azért van mert nem foglaltam neked össze a lényeget. De akkor meg minek irsz rola?<br>
<br>
"Egyszóval" válaszolva. Amig azt se tudod hogy működik egy vállalkozás, mert sajat bevallásod szerint nincs tőkéd rá se könyvelőre, spt meg csak nem is foglalkozol mlmel addig akkor most ezt honnan tudod?! 😁😁<br>
<br>
Leírtam már navos ügyiratszámot is mellékelve, hogy mlmhez nem kell feltétlen még vállalkozás sem.<br>
<br>
Akkor most voltaképpen Te nem tudod, hogy mi az az mlm vagy esetleg én aki vállalkozóként Amwayezett is ?! 😁<br>
<br>
"Aki már az ekejen elferditi a valósàgot, attól Te mit várnál az üzleti életben?" En egy szóval nem mondtam, hogy nekem kell hinni.Semmi érdekem nem fűződik hozzá. Ellenben meg lejet nézni a beszamolok adarait amibol tisztan látszik a firgalom csökkenés sot vokt mar veszteséges éve us az Amwaynek 2006óta illetve a kifizetett jutalékok is arányosan csökkennek a bevetelkelt.<br>
<br>
e-beszamolo.im.gov.hu<br>
<br>
jó bogarászást..😁<br>
<br>
" az amway adatai nyilvánokas bármi megnézheti s megtudhatja te ferdited el a valoságot amikor azt hazudod, hogy nem jo a promoja és nem csatlakoznak hozzá. az uzleti életben én pénzt várok, nem a két szép szememért dolgozom. de szerintem te se."<br>
<br>
Erről beszélek...<br>
Milyen üzleti eletben vársz pénzt, ha nem is foglalkozol vele?<br>
<br>
Ha dolgozol valamin az már tőkebefektetés. <br>
Előbb tényleg legalább olvasás szintjén juss el egy saját üzleti terv elkészítésééig...Ahelyett hogy mindenre csak vársz.Mert az sem vállalkozói kompetencia, akárhogy nézed ha mindig másra vársz, hogy megoldja helyetted pl anyacég ( tőke piackutatás, stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!