Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik foglalkoztak/foglalkoznak...

Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. febr. 13. 06:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:

bak troll norbert,

"naon vicces vagy" :D :D :D

egyetlen probléma van veled, hogy olyan témában próbálsz észt osztani, amilyen témában neked nincs...

emiatt alakulnak ki ilyen szánalmasan vicces mondatok a neved alatt :D :D :D

2020. febr. 19. 16:59
 42/113 anonim ***** válasza:
60%

2200220022 azért azt Te is beláthatod , ahhoz hogy 3000 ember elmenjen előbb " meg kell szólítani" közel 30.000 embert... fejenként.

Nem kötözködés kepoen de ha ennyire egyszeruen működne ahogy írod, akkor nem lennének telefon részletfizetéses gondjaid , vagy már lenne legalabb egy egyéni vállalkozásod amire a megbízó cég a havi jutalékodat fizeti. Ezt nem latjatok be amikor saját magatokat buktatjàtok le .

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

Mint a havi bónuszt duplázó sztárbróker is: 😁

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Kb erre mondják amikor megkérdezik a miliomost hogy csinálta? Úgy , hogy előtte milliárdos voltam... ( 30-szoros tőkeàttéttel )

Akinek van saját tőkés vagyona azt 1. már kevésbé motiválja a pénz kinövi ezt a " gyerek betegséget ".

2. Egyre kisebb rizikót vállal hogy meg is tartsa azt mert ahogy mondtam is már nem hajszolja a pénzt pl tőkeàttéttel vagy daytraddel.Hanem egyre kevesebb munkával inkább csak élvezi a hasznát a dolognak.

Az még azoknak való akiknek van egy kis pénzük és gyorsan akarnak, nagyot villantani nagyobb kockázat árán is akár, hogy masnak tűnjenek mint amik.Gyakorlatilag idegen -tőkéből származtatott ügyletekből "némi apróval. " jó esetben és nem 2%-os esés esetén, 60%-àt elveszítve 1:30-al. 😁

2020. febr. 20. 16:39
 43/113 anonim ***** válasza:
47%

bak troll norbert,

Ebben a topikban SENKI NEM kérdezett olyat, amire ez a sok sületlenség válasz lehetne.

2020. febr. 20. 16:49
 44/113 anonim ***** válasza:
60%

"2200220022 azért azt Te is beláthatod , ahhoz hogy 3000 ember elmenjen előbb " meg kell szólítani" közel 30.000 embert... fejenként."

nem. a háromezer ugy jön ki hogy egy átlagember 50 ismerősnek képes megmutatni rövid idő alatt az uzletet. az ötven ismerősének pedig van 50 hasonlo ismerőse akinek rajta keresztul megmutathatja. ez 2500 ember lenne. de nem mindenki fogja kiadni az ismerőseit, ugyanakkor aki megmutatta ötven embernek annak addigra eszébe fognak jutni uj ismerősők s lesznek is uj ismerősei. igy lesz kb 3000 ember aki rajta keresztul nézheti meg.

"Nem kötözködés kepoen de ha ennyire egyszeruen működne ahogy írod, akkor nem lennének telefon részletfizetéses gondjaid , vagy már lenne legalabb egy egyéni vállalkozásod amire a megbízó cég a havi jutalékodat fizeti. Ezt nem latjatok be amikor saját magatokat buktatjàtok le ."

az hogy ezt tudom, nem jelenti az hogy csinálom is. ahogyan attol hogy valaki tud autot szerelni, nem javul meg az autoja. ahhoz csinálni kell. ne keverd a tudást a munkával mert a kettő nem ugyanaz. ráaádsul részletfizetési gondjaim sincsenek a telefonomma. az hogy el akarok számoltatni mindent költségként, amit csak lehet, nem gond. a gond fogalma is egészen mást jelent, sokfélét jelenthet, költség elszámolást nem.

tudásbol nem lesz vállalkozás, ez is egy tévhit ahhoz munka kell. persze tudás is kell és sokminden más is de önmagában kevés.

Az MLM.nek pedig pont ez az egyik alapvető tulajdonsága, hogy egyszeruen muködik.

2020. febr. 20. 18:39
 45/113 anonim ***** válasza:
60%
lényegében semmi mást nem kell csinálni, mint embereknek megmutatni az uzletet.
2020. febr. 20. 18:41
 46/113 anonim ***** válasza:
60%

A szepen beállított marketinget a szerződési feltétel írja felül...

Ha nem vagy számlaképes nem tudsz kivenni legálisan pénzt az mlmből.Mivel nincs meg vállalkozásod igy jo eséllyel csinálhatod, mondhatod hogy az az 50 ember egyike sem még életében sem hallott arról amiről beszélsz, elmegy meghallgatni. Csak ez igy egy teljes elmélet. Az hogy valaki alkalnas e egyáltalán vallalkozonak a kompetencia és mellette szàmos más egyéni dolog dönti el. Pl. piacismeret is, hogy ki lát rációt abban, hogy x.000-ik embereként ugyanazt csinálja, másolja a másikat aki majd ugyanazt, ugyanannyiért ugyanolyan feltételek mellett probalja csinálni mint az aki beszervezte .

Vagy pl. inkább létrehoz valami egyedit sajátot stb. ami versenyképesebb a piacon lévőktől.

Vállalkozáshoz szükséges alapokat meg lehet tanulni könyvekből. pl. szamvitel, adózás, eredménykimutatások, cash flow stb. De ha Te most ugy ugrasz neki , hogy ok eddig csak levásároltam a havi bónuszom most mar akkor ev. leszek es penzt ia keresek vele és el akarsz költségelni amit ezelőtt 3 évig visszamenőleg vásároltál, akkor pont a számviteli ismeretek hiánya miatt lehet létrehozol egy full veszteséges vállalkozást.

Amiről Te beszélsz, hogy kompetencia nélkül vállalkozni, majd mindent menet közben megtanulsz. Az a kényszervàllalkozàsi szint.

Idővel persze ebven is lehet fejlődni es majd ha 5-10 év múlva még vállalkozó vagy, akkor olvasd vissza a jeken dolgait amit írtál. Lehet jót fogsz nevetni majd. Én nem kényszerből kezdtem 13 éve. De ezért is tudok "kontrázni"(bár 29%-os barátunk számára nem egyértelmű a topik kérdésben sem a pro és kontra szó ) a sok sületlenségre amiről a vállalkozás előtt állók , vagy mlmben levő magukat többnek eladni próbáló tagok prédikálnak , előzetes háttér ismeret vagy napi gyakorlat nélkül beállítva magukat komoly üzletembernek.

Hidd el attól mert részletre vedzel egy menő telefont még a szavaidbol kiindulva sem fogja senki komolyan venni , hogy jól menő üzleted van és " Tudod a módszert ". Mikor egy számviteli kérdés kapcsàn egy könyvelő 2-5000 Ft-ért elmondja az elköltségelhető lehetőségeket vagy adózási -formákat neked. Vagy egy mlm előadás ideje alatt magad is ki tudod olvasni a vonatkozó jogszabályokból Nav füzetekből ingyen.

2020. febr. 20. 19:35
 47/113 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem vagy számlaképes nem tudsz kivenni legálisan pénzt az mlmből." ez minden vállalkozásra igaz, nem csak az MLM-re.

"pl. piacismeret is, " MLM esetében ezzel az anyacég foglalkozik, a hálozatépitőnek nem ez a dolga. MLM esetén nem kell alkalmasnak lenni ezért is nincs állásinterju. ezt képzeltlenul is lehet végezni.

"ugyanazt, ugyanannyiért ugyanolyan feltételek mellett probalja csinálni mint az aki beszervezte ." ez is sok más vállalkozásnál is igy van. gyakori, pl. egy boltban hogy az uj munkaerőt ugy vonja be valaki, hogy nem a fönöke, csak megmutatja, mit kell neki csinálni s utána azonos feltételekkel azonos pénzért dolgoznak egyutt.

"Vagy pl. inkább létrehoz valami egyedit sajátot stb. ami versenyképesebb a piacon lévőktől." ez nem a kereskedelem hanem a gyártás témája.

"pl. szamvitel, adózás, eredménykimutatások, cash flow stb" ezeket meg a könyvelőnek kell tudnia vagy szintén az anyacégnek. mármint MLM esetén.

"full veszteséges vállalkozást." indulo vállalkozás évekig vesztességes. de nem havi bonuszt vásárlok le mert se a telenormál, se a compkernl nincs bonuszom. hogy két példát mondjak ahol vásároltam az utobbi időben olyasmit amit el lehet számolni. de ne kevert ebben a kérdésben aminek nem is én vagyok a kérdezője, azt amit egy másik kérdésben tettem fel ugy, hogy ott én voltam a kérdező. ezt a részt jobb lenne ott tárgyalni.

"Amiről Te beszélsz, hogy kompetencia nélkül vállalkozni, majd mindent menet közben megtanulsz. Az a kényszervàllalkozàsi szint." Nem egészen. ez a tőke nélkli vállalkozás egyik ismérve. amugy minden vállalkozo kényszervállalkozo, a pénz hiánya készeriti rá. ha van is pénze elöbb utobb elfogyna ha nem csinálna semmit. azonban megint ne keverjuk azt amikor valaki tőkével kezd vállalkozni, vagy ép tőke nélkul.

"komoly üzletembernek" azért egy mlm-et ép elkezdőt vagy belépés miatt gyözködött ne nevezzunk már komoly uzletembernek.

"Hidd el attól mert részletre vedzel egy menő telefont még a szavaidbol kiindulva sem fogja senki komolyan venni , hogy jól menő üzleted van és " Tudod a módszert ". Mikor egy számviteli kérdés kapcsàn egy könyvelő 2-5000 Ft-ért elmondja az elköltségelhető lehetőségeket vagy adózási -formákat neked. Vagy egy mlm előadás ideje alatt magad is ki tudod olvasni a vonatkozó jogszabályokból Nav füzetekből ingyen."

Sokat ér ám annak a véleménye aki arra alapozza a véleményét hogy részletre vettem e telefont vagy sem. De a te ismereteid eléggé hiányosak, ha nem vagy tisztában azzal, hogy ostobaság lenne tőkehiány állapotában kihagyni egy kamatmentes telefont mert igy hátha valaki komolyabban vesz. egyrészt a kamatmentes hitel nyereség, mert akkor azt a pénz be lehet fektetni, amiből egybe vettuk volna meg. s fontosabb a nyereség, minthogy egy felszinesen tájékozodo ember mit hisz rolam, az ő véleményéért ugyanis nem adnak nekem kenyeret a boltban, a nyereségért viszont igen. ráadásul menő telefonrol se volt so, jobb lenne ha inkább egy telefon hasznosságában gondolkoznál, a funkcioiban s nem a menőségében. hasznosabb lenne érne a véleményed ha inkább ilyesmikről irnál. az lehet hogy az MLM előadás alatt ki tudom olvasni ingyen azt ami nem az én munkám, de azért nem adnak pénzt. és ha a töbi emberem is ezt látja akkor azt hiszik ezt kell csinálni. és ők is inkább elolvassák maguk ahelyett hogy a munkájukat végeznék. és a vége az lesz, hogy mindenki a könyvelő munkáját végzi, hogy ne kellken neki 5000 Ft-ot fizetni, de senkinek se lesz pénze mert senki se végzi a saját munkáját. és lesz egy nagy gittegylet ahol nincs pénz, de nem is költöttunk könyvelőre. ennek tulajdonképpen mi értelme lenne?

2020. febr. 20. 19:55
 48/113 anonim ***** válasza:

Amwayezésért lehet felfüggesztett büntetést kapni? :-DDD

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__10331894..

2020. febr. 20. 20:09
 49/113 anonim ***** válasza:
47%
ha betartjuk közben a törvényeket, akkor nem.
2020. febr. 20. 20:12
 50/113 anonim ***** válasza:
de ha pl. amwayezés közben lelövöd az egyik gyakori trollt, akkor igen.
2020. febr. 20. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!