Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?
Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Itt rengeteg véleményt el tudsz olvasni, mellette és ellene egyaránt.
Én a magam részéről annyit tudok mondani: ez egy olyan rendszer, hogy - többek között - akkor jutsz előre, ha beléptetsz magad alá valakit. Hogy lehet beléptetni? Hát így: "Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék."
Nekem is volt kedves ismerősöm, aki egyszercsak elkezdett ezzel foglalkozni, aztán egyszer "megtalált" az Amway-vel és addig nem hagyott békén, amíg el nem mentem egy találkozóra vele és ott meghallgattam, hogy milyen "szép és jó dolog", stb. Aztán kb. utána soha többet nem találkoztunk, mert nem akartam belépni. Egy darabig még hívogatott, de aztán közöltem, hogy ez nem az én műfajom.
A termékek nagyon drágák - ha nincs olyan ismerősöd, aki meglehetősen gazdag és nem számít neki az ár, akkor lehet, hogy találsz vevőkört is - meg ha jó dumád van :D
Ha nem számít, hogy egy mosogatószer koncentrátum 2.900 ft és kb. ugyanazt tudja, mint amit és 200-ért használok, akkor vágj bele nyugodtan.
Egy-két dologról hallottam, hogy az valóban jó (inkább háztartási) - de amiatt meg nem érdemes belépni és másokat "zaklatni" a belépéssel.
Pardon, lemaradt a link:
"Csináltak egy jó kis webshopot rá és azon keresztül csinálják"
És vajon az Amway cég tud róla? Mert régen nem engedték interneten árulni - legalábbis aukciós oldalon - a termékeiket.
Persze nyilván Te könyvelőként nem tudod erre a választ, de nem tudom, azóta változott-e már a helyzet?
@09:34
Azért fura amit írsz, mert az Amway elvileg network marketing üzletmodellben rétékesít, ahol ugye a hálózatépítésről szól az egész történet.
Már lekéstél a vonatról...!
Akik az elején beléptek, meggazdagodtak! És persze az a céljuk, hogy maguk alá minél több embert (szorgos hangyát) beszervezzenek, hogy a piramis össze ne dőljön. És hozzájuk (a piramis tetején ülő fáraókhoz) folyjon be továbbra is a jó sok jutalék.
Nem lehet elégszer leírni: a termékek túlárazottak, hasonló minőségű termékeket töredék áron tudsz vásárolni.
A hálózatépítés (szervezz be további lúzereket parasztvakítással ) nem mindenkinek megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!