Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik foglalkoztak/foglalkoznak...

Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. febr. 13. 06:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/113 anonim ***** válasza:
93%

Itt rengeteg véleményt el tudsz olvasni, mellette és ellene egyaránt.

Én a magam részéről annyit tudok mondani: ez egy olyan rendszer, hogy - többek között - akkor jutsz előre, ha beléptetsz magad alá valakit. Hogy lehet beléptetni? Hát így: "Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék."

Nekem is volt kedves ismerősöm, aki egyszercsak elkezdett ezzel foglalkozni, aztán egyszer "megtalált" az Amway-vel és addig nem hagyott békén, amíg el nem mentem egy találkozóra vele és ott meghallgattam, hogy milyen "szép és jó dolog", stb. Aztán kb. utána soha többet nem találkoztunk, mert nem akartam belépni. Egy darabig még hívogatott, de aztán közöltem, hogy ez nem az én műfajom.

A termékek nagyon drágák - ha nincs olyan ismerősöd, aki meglehetősen gazdag és nem számít neki az ár, akkor lehet, hogy találsz vevőkört is - meg ha jó dumád van :D

Ha nem számít, hogy egy mosogatószer koncentrátum 2.900 ft és kb. ugyanazt tudja, mint amit és 200-ért használok, akkor vágj bele nyugodtan.

Egy-két dologról hallottam, hogy az valóban jó (inkább háztartási) - de amiatt meg nem érdemes belépni és másokat "zaklatni" a belépéssel.

2020. febr. 13. 07:46
 2/113 anonim ***** válasza:
2020. febr. 13. 07:47
 3/113 anonim ***** válasza:
87%
Az emberek nagy része már az ilyen cégek hallatán visítófrászt kap, persze palimadarat mindig találni.
2020. febr. 13. 08:03
 4/113 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon régen volt néhány ismerősöm, aki foglalkozott vele- Még tanfolyamra is mentek. Mindegyiküknek hatalmas ráfizetés lett a vége. A termékek drágák és nem is jók.
2020. febr. 13. 08:18
 5/113 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tévedtem nagyot😅 nem vagyok ilyen tenyerbemászó rábeszélős pofátlan fajta szóval ezért is gondolom, hogy ez nem az én műfajom. Hallottam már régebben is róla , de akkor sem fogott meg és most sem. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy valakinek bevált-e. Gondolom be, akik pont az én ellentéteim😂
2020. febr. 13. 08:48
 6/113 anonim ***** válasza:
32%
Én könyvelek egy vállalkozásnak, akik Amway-jel is foglalkoznak, nem mondanám, hogy ráfizetés nekik, sőt. Pedig nincs maguk alá szervezve senki. Csináltak egy jó kis webshopot rá és azon keresztül csinálják. Nem azt mondom, hogy ebből gazdagodnak meg, de kiegészítésnek tökéletes. Nem rábeszélni akarlak amúgy, csak mondom amit látok. A termékeket nem ismerem, sosem használtam még.
2020. febr. 13. 09:34
 7/113 anonim ***** válasza:
100%

"Csináltak egy jó kis webshopot rá és azon keresztül csinálják"

És vajon az Amway cég tud róla? Mert régen nem engedték interneten árulni - legalábbis aukciós oldalon - a termékeiket.

Persze nyilván Te könyvelőként nem tudod erre a választ, de nem tudom, azóta változott-e már a helyzet?

2020. febr. 13. 09:44
 8/113 anonim ***** válasza:
49%
Nincs tiltva a netes értékesítés. Tud róla a cég egyébként, de az ÁSZF-ben meg sehol sincs arra vonatkozó tiltás, hogy ne lehessen netes csatornán értékesíteni. Avonnal is foglalkoznak, szintén webshopban. Ott sincs ilyesmi tiltás. Az egyetlen dolog, hogy nem lehet megtévesztő a weblap címe, szóval pl nem használhatod azt, hogy amwayrendeles.hu vagy ilyesmi. Szóval a cég nevét nem használhatod a domainben.
2020. febr. 13. 09:52
 9/113 anonim ***** válasza:
100%

@09:34

Azért fura amit írsz, mert az Amway elvileg network marketing üzletmodellben rétékesít, ahol ugye a hálózatépítésről szól az egész történet.

2020. febr. 13. 10:30
 10/113 anonim ***** válasza:
82%

Már lekéstél a vonatról...!

Akik az elején beléptek, meggazdagodtak! És persze az a céljuk, hogy maguk alá minél több embert (szorgos hangyát) beszervezzenek, hogy a piramis össze ne dőljön. És hozzájuk (a piramis tetején ülő fáraókhoz) folyjon be továbbra is a jó sok jutalék.

Nem lehet elégszer leírni: a termékek túlárazottak, hasonló minőségű termékeket töredék áron tudsz vásárolni.

A hálózatépítés (szervezz be további lúzereket parasztvakítással ) nem mindenkinek megy...

2020. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!