Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?
Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.
Köszönöm előre is a válaszokat!
"Csak hajtod a szektás hülyeséget ahelyett, hogy profitot termelő tanácsot adnál azoknak, akik keresik a megoldást"
1. Kevered a szezont a fazonnal.Senki nem kért rá hogy profitot termelő tanácsot adjak és nem irtam szektáról sem.
2. Nem is vagyok abban érdekelt hogy amit fórumon leirok vagy megosztók tapasztalatot azt bárki is kövesse ( ellentétben ugye az önjelölt profitot termelő , tanácsadó mlm ügynökökkel 😁😁) .
3. Havi félmillió bevételt kb egy mosogató, szobalàny megkeres, igy az igazgatói poszt elég alul van fizetve az FLpben ezek szerint... Ezert is volt hify patom pl nem lepett be 80.000-es kezdőcsomaggal 2009-ben gyes után , hanem jött hozzánk 1200-1500 euróért szobalánynak.
4. Az Amway vagy flp hol és mikortól termel Neked profitot? ( Nem bevételt nem brutto kifizett a szinthez tartozó értékesítési és csoport forgalom jutalékot , hanem nettó, adózás utáni eredményen kimutatott 500.000-1 millió havi profitot).
"egy mosogató, szobalàny megkeres"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezt ne terjeszd, mert a "mosogatószobalányok" is kiröhögnek :D :D :D
Jelenleg havi félmilla álomfizetésnek minősül kishazánkban, ami csak kevesek kiváltsága.
Napi 1-2-3 órában, kötetlen időben és térben pedig teljesen elképzelhetetlen...
Ez nem Anglia :D
Baromira el vagy te tájalódva.
Ugye egy nemzetközi hálózat forgalmàt nem egy magyar minimalbéres munkakörrel akarod összevetni. Ha már világ hálózatot építész még Afrikában is az mlmben és Angliàban szerinted Euro van...
Ez nem kevesek kiváltsága már régen , hanem 2004 óta szabad munkaerő áramlás biztosított Eun belül ahonann pl a britek igy Anglia is most lépett ki. Az más kérdés hogy annex1-el kiküldetésben ettől még M.O.n ugyanugy euróért dolgozol.😁
Viszont jól áll ez az attitűd Neked. Látszik rajtad keresztül is, hogy végülis kik ennek a "műfajnak" művelői.
:D :D :D
Idéznéd azt a mondatomat, amelyikben azt írtam, hogy "Angliàban szerinted Euro van"?
:D :D :D
Tudod, ha két lehetőség van, az egyik, félmillióért "nemzetközi mosogatóban" mosogatni heti 6 napban, napi 8-10-12 órában egy büdös, koszos, párás lyukban, a másik pedig napi 1-2-3 órában egy nemzetközi cégnél menedzserként ugyanúgy félmilláért szép ruhákban kávézgatni, nyomogatni a laptop billentyűzetét, vagy simogatni a telefont-tabletet, akkor nem kérdés, hogy egy értelmes ember melyiket választja... Te lehet, hogy az előbbit választanád...
Viszont nem egy ember jött haza "nemzetközi" mosogatásból azért, hogy itthon egy nemzetközi MLM-cég menedzsere lehessen. S a kezdeti félmillás jövedelme már többszörösére nőtt az elmúlt 3-4-5 évben.
Mosogatóként is van olyan perspektíva, hogy 3-4 év után havi 2-5 millióra nőjön a jövedelmed? Mutass nekem egy ilyen helyet! :D :D :D :D :D :D
Azt irtam jott hozzank szobalánynak 1200-1500 euróért. Te err irtad hogy ne Angliához hasonlítsam M.O.-t. Egyertelmu hogy levobtadcazt az altalanositast hogy a határ mellől Bécsbe àtingazo, otthon lakó ember az csak Angliaban dolgozhat 😁😁😁 .
Érdekes én is úgy kezdtem , ma kb annyi a havi megtakarítson amiről Te keveseknek megadatott álom jövedelemről beszélsz 😁 . Amivel kb Ausztriaba már szembe röhögnek.
Emellett korabvan meg alföldi tanyan berendezdtt sarokrol írtál . vagy otthon a wifi előtt öltözik ki az elképzelt menedzsered és kávézik? 😁
Ha minden egyes belépő eléri az első hónapban a havi félmillió profitot vagyis mint én is jelenleg nyugodtan szabadon azt csinàl vele amit akar mert mar kifizetett minden költséget rezsit lakhatást kaját vállalkozás fenntartási költségeit könyvelőt, járulékot, adót stb. akkor nem ertem miért is keveseknek megadatott lehetőségről beszélsz.
Emellett semmi nem tiltja hogy otthon attól vállalkozó legyél napi 1-3 oraban.Vagy me kevesebbe éves szinten egy 10-12 millióért. A kettő együtt meg bőven megtöbbszörözi anélkül is a pénzt hogy ilyen attitűddel kelljen lejáratni magát az embernek.😁
bak troll norbert,
...te csak menj és edd a banánodat...
Hidd el semmit nem kell mondani, ahhoz hogy látszódjon az "attitűd" még a lezárásaidon is.
Kb erre mondja Gidófalvy is:
"Ne azt nézd mit mondok, hanem amit csinálok "
Itt Te kb annyit csinálsz, hogy kerülöd a konkrét kérdéseket.
Van aki azóta is várja, hogy bemutasd neki az epp aktualus kitalàlmànyaid bizonyítékát mint pl." köteg euro "
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
amiről Neked az asszociaciod Anglia.Ebbol is látszik nincs euro bevételed más eurozónàs orszagbol ami egybol beugrana ilyenkor hofy havi rendszeressegfel mekkora euro forgalmat bonyolítasz ott a hálózatoddal. Ez már a pszichológia része inkabb szabad képzettársítás, ugyanígy ahogy az a fajta jungi kivetítés amivel azt gondolod ha Neked korlátozottak a lehetőségeid akkor másoknak is azok es a szobalányok mosogatók csak itthoni minimálbért kereshetnek. Miközben pl Németországban a minimálbér több mint a Te igazgatói szintű jövedelmed egy nemzetközi piacon. Pl ezért is röhögnek ki ha ilyeneket állítasz. 😊
Pláne ha olyan állításokat, amik önmagukat cáfolják pár sorral később ( kevesek kiváltsága a félmilliós fizetés, de nálatok aki nem lép be az elesik ettől..😊😊Akkor nálatok se sokaknnak van ennyi, nemde?! 😁 Napi 1-3 óra munka mellett jut időd gyakorira mlmmel kapcsolatban fórumozni. Éjfélkor , meg hajnal kettőkor 2- 3 naponta).
Màr ha egyáltalán képes vagy építeni nemzetközi hálózatot .
És akkor meg saját tapasztalatokról nemis beszéltünk.
Mint mondtam anexxel kiküldetésben pont itthon voltunk, amikor jött látogatóba az flps rokon és probalt meggyőzni hogy rossz helyen vagyunk , neki sokkal jobb üzlete van... Felajanlotta hogy lépjünk be alá mert egy felmilliobol ezt bárki fel tudna építeni és ő nekünk akar jót. Megforditottuk a kérést felajánlottunk kamatmentesen félmilliót lejárati idő nélkül majd vissza adja, amikor tudja alapon mutassa meg hogy működik és akkor belépünk. Azt már visszautasította 😁.
Fikázta még egy kicsit hogy a szobalany rabszolga meg piramisba vann, stb szokásos mantra .. Év végén viszont a megtakarirasabol vett egy házat magának. )
És pont a szobalány segiti ki pénzzel a családban a két flp-s tagot akik közül egyik két diplomás ügyvédi tevékenységgel értelmiségi , másik meg alkalmi munkás. Egyikük sem éri el a havi 500-adat. Azt a szobalány kereste meg nálunk.
A slusz poén, flps cuccok az asztalon de gázon melegítik a vizet fél évig mert nincs egy 60-70.000 Ft megtakarítás, bojler cserére...
Vagy pont az alkalmi munkàs apukája építette át a fűtést a szobalánynak az egy éves megspórolt jövedelméből vett ingatlanban ami után fél évvel jött hogy segítsünk már mert ez a gyerek nem fizette a közös költséget "emiatt a hülyeség miatt " és most a tesójától is vonják a fizetésből aki ott se lakik a lakásban. De legalabbcsikernapon ott ült a minősülök sorában a százalékaival, így már keresett is belőle havi 100.000 alatt. 😊
"Ebbol is látszik nincs euro bevételed más eurozónàs orszagbol ami egybol beugrana ilyenkor hofy havi rendszeressegfel mekkora euro forgalmat bonyolítasz ott a hálózatoddal."
Tény: több százezer magyar dolgozik Angliában, s lényegesen kevesebben más nyugati-déli országokban. Hogyan matekoztad te ki ebből, hogy nekem mely országokból származik a jövedelmem, s hogy az mekkora tétel? :D :D :D
Az, hogy a te flp-s rokonaid mit szerencsétlenkednek a kezükbe került lehetőséggel, nem egy reprezentatív minta. Nem mindenkinek való az önálló vállalkozás. Aki nem hajlandó tanulni, fejlődni, akár átlépni a saját árnyékát, az csak maradjon meg alkalmazottnak!
"a szobalányok mosogatók csak itthoni minimálbért kereshetnek."
Rendszeresen valami olyat próbálsz cáfolni, amit senki nem állított :D :D :D
"Németországban a minimálbér több mint a Te igazgatói szintű jövedelmed"
Az én jövedelmem sehol nem minimálbér, még Németországban sem. :D :D :D Nagyon nem.
Ellenben, az FLP él és virul Németországban is, sőt Svájcban is (plusz még 160 országban)! Olvass utána, hogy ki az a Katrin Bajri, meg ki az a Philip Ritter! No meg annak is, kik voltak előtte, s milyen jövedelmet adtak fel az FLP-karrierjükért!
Van aki azóta is várja, hogy bemutasd neki az epp aktualus kitalàlmànyaid bizonyítékát mint pl." köteg euro "
Aki méltó rá, láthatja, hol élek, s hogyan. Szívesen vendégül látom. Aki meg nem méltó rá, az tegyen érte! Az én helyzetemben simán megválogathatom, hogy ki az, aki bepillanthat az életembe. Azt is megválogatom, hogy kivel dolgozok együtt. Utasítottam már vissza jelentkezőt, aki hozzám akart csatlakozni az üzletben...
Szóval, menj, és edd tovább a banánodat! (Monkey-philosophy)
Hidd el a sok mellébeszélésed is ugyanoyan "attitűd"... bármi konkrétum nélkül.Ha bármi közöd is lenne menedzsmenthez ezt rég tudnád,
ahogy sem egy Bercsik sem egy Gidófalvi nem azzal jön, hogy nézd meg pl. a Schwarzot Ausztriaban vafy kibtudja kit Afrikában, Svájcban stb ahogy minden hozzászólásodnàl ez látszik.
Igen a " belterjesség". Ezt szoktàk leszektazni egyesek .Csak akkor lehetsz a titkok tudója ha arra érdemes vagy , vagy minimum megveszed a kezdőcsomagot hogy legyen%-od 😊
Szintén menedzsment pszichológia, amikot mar elérsz egy szintet, a saját tapasztalat bemutatása és átadása lehetőségek és mások által elért célok felvázolása helyett. Kb ezt írtam le az alkalmi munkás esetében is ugyanazt a sémát hozod...
Ahogy az is amikor valaki a félmilliót màr álom fizetésnek nevezi és körtét akar hasonlitani almával.
Ezek meg alapvető pszichológiai tények.Tanulj azért a sikernapi előadásokon kívül is . 😁
Vagy ma is menni kell prezentálni, azért aludtál ilyen keveset? 😊
bak troll norbert,
Szánalmas ez az erőlködés, amikor jól láthatóan, szél ellen próbálsz pisálni :D :D :D
"Vagy ma is menni kell prezentálni, azért aludtál ilyen keveset?"
Neked fogalmad sincs arról, hogy én mennyit alszom, meg arról sem, hogy mikor. Tekintettel arra, hogy itt a Karib-térségben egészen más időzóna van, mint kishazádban, ahol minden szobalány és mosogató havi félmillát visz haza. Csak ha ez így van, akkor ki az a pár millió ember, aki 100e és 300e között keres? :D :D :D Vajon ők sem tekintik álomfizetésnek a havi félmillát?
Csak, hogy képben legyél kicsit, a 26-ost vacsora előtt írtam egy tengerparti teraszon, a 28-ast pedig igazi latin, tengerparti party után... Én értem, hogy neked ez nem annyira megszokott lifestyle, de hidd el, van más élet is, mint a tied :D :D :D
"ahogy sem egy Bercsik sem egy Gidófalvi nem azzal jön, hogy nézd meg pl. a Schwarzot Ausztriaban vafy kibtudja kit Afrikában, Svájcban stb ahogy minden hozzászólásodnàl ez látszik."
Először is, szerintem tanulmányozd kicsit az anyanyelved, mert ez az írással való próbálkozás nagyon szánalmas.
Másrészt, te példálóztál azzal, hogy Nyugat-Európában a félmillányi fizetés nem pénz. Bár én sosem állítottam, hogy ebben az üzletben havi félmilláért kell dolgozni. Ám kezdetnek elég jó. Még Nyugat-Európában sem rossz napi 1-2-3 órányi, melléktevékenységként végzett munkáért. Sokan hajlandóak tenni érte ott is. Kishazánkban meg egyenesen álomnak számít. (Tudom, hogy szerinted nem, de több millió olyan ember van, aki ennek csupán a töredékéért dolgozik napi 8-10-14 órát. Mondd nekik, hogy a félmilla csak az élet legalja!)
Szóval, azért kell Nyugat-Európával példálózni, mert te példálóztál vele.
"Ahogy az is amikor valaki a félmilliót màr álom fizetésnek nevezi és körtét akar hasonlitani almával.
Ezek meg alapvető pszichológiai tények.Tanulj azért a sikernapi előadásokon kívül is . 😁"
Ezen meg percek óta fetrengve röhögök :D :D :D :D
Ezt másoltad valahonnan? Vagy saját kútfőből jött? :D :D :D
No, dél múlóban, lassan ebéd a kedvenc karibi teraszomon, miközben a napfény és a hullámok, s a karibi pincérlányok...
28 fokot mutat a hőmérő. Igazán szép idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!