Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik foglalkoztak/foglalkoznak...

Akik foglalkoztak/foglalkoznak Amway-jel tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pro és kontra érdekelne. Megéri belevágni? Akiknek valamilyen közük volt az Amway-hez tudnának véleményt mondani róla, akinek bevált miért, hogyan, illetve akinek nem az miért lépett ki? Én személy szerint tartózkodok tőle, de most nagyon be szeretnének szervezni az egyik ismerősömék. Egyelőre nem igazán fog meg és nem szeretem az ehhez hasonló "munkát", de ha mégis megéri akkor talán kipróbálnám.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. febr. 13. 06:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:

Ha nem ertesz hozzaces konrolalod az biztis. Ha meg ertesz hozza es kersz egy ket dolgot vagy szolsz jogy bocs de szocho kedvezmeny van rá érvényben es javítja a 08/58-at akkor meg fizetsz 30.000-el kevesebb járulékot ő meg jobban figyel legközelebb.

Feketemunka ..az az igazi vállalkozás. Leginkabb mutyizàsnak hivjàk. Ahogy mondtad nem lehet mindenre azt mondani hogy ajándékba kaptad amikor eladod és kellene a vállalkozás ahhoz, hogy szélesebb körben tudj értékesíteni?

"amugy ezért kellene a vállalkozás mert akkor lehetne nagy mennyiségben hirdetni. nem szeretem az ilyen susmusokat, hogy karácsonyra kaptam, meguntam, tévedésből kettőt vettem, a saját használtcikkem 40 vadonatuj sepru, stb stb"

Annak meg pl a már emlitett adószám hianya miatz lesz kiemelt bírsága pluszvadohiany es 200% bírság. Míg ha a könyvelő hibázik akkor a bírságot vagy visszafizeti a Nav ( nekem igy volt pl. ) és tőle hajtja be , vagy a felelősség biztosítása fedezheti, ha van egyáltalán neki, mert egyéninek bárki könyvelhet akár szaktudas nélkül is.Ahogy írja a számviteli törvény is.

2020. márc. 1. 16:44
 102/113 anonim ***** válasza:
amikor meg elöbb irtam ugyanezt, közölted hogy enyém a felelősség. már azt se tudod mibe köss bele.
2020. márc. 1. 16:55
 103/113 anonim ***** válasza:
100%
Hol írtam, hogy Tied a felelősség? 😁
2020. márc. 1. 16:58
 104/113 anonim ***** válasza:

A könyvelő is tévedhet és több szem, többet lát alapon kisebb a hibás könyvelés lehetősége.Pàne hogy mivel megbízási szerződés utasítást adhat a megbízó a megbízottnak. Vagyus urasithatid a könyvelőt ha veletken vagy epp szándékosan félre akarna könyvelni , hogy javítsa már ki pl a bérszámfejtést, mert elfekejtette Juliska után érvényesíteni az adókedvezményt. Vagy ugyan hataridore adja mar be valos adattartalommal az áfa bevallást, mert sokadik büntetés jön már amiatt ismételt mulasztásra, hogy 0-san bedobàlja a bevallásokat Neked havi 20.000-ért.( Szintén saját példák)

én azt irtam, hogy ha őt terheli a felelősség akkor kit érdekel, mennyit hibázik s mennyi birság jár? és legfőképp miért kéne mellette kitanulnom a könyvelési szakmát miközben őt ezért fizetem???

2020. márc. 1. 17:36
 105/113 anonim ***** válasza:
ha könyvelni akarnék, akkor elmennék könyvelőnek. ennyi
2020. márc. 1. 17:37
 106/113 anonim ***** válasza:
A felelősséget a szerződés tartalmazza.Mivel megbízási jogviszony, utasítási jogod van.Hiába tudod -rosszul a költségek elszámolhatóságàt ő felhivhatja a figyelmed arra, hogy nem úgy kell vagy lehet x költséget elszámolni ( mert előtte nem fizettel neki 5000 Ft-ot bagy nem vay tisztában az adózással és -rosszul választottad meg pl az adózási módot stb el akarsz olyan számlát számoltatni amit nem lehet). A felelősség onnantól kezdve a Tied marad.UgYanúgy ha pl nem adod le időben a számláidat és emiatt nem tudja beadni a bevallást az előirt hatàridőben . Ha számviteli hibát vét és a Nav rá is tudja bizonyítani, hogy az abból ered a bírság, akkor mentesülsz a felelősség alól és ha van felelősségbiztosítás akkor az fedezi, ha nincs neki- mert ez sem kötelező akkor majd a Nav hajtja be rajta.
2020. márc. 1. 19:03
 107/113 anonim ***** válasza:
és ha csak nem vagy nem jol tud valami rendelelet?
2020. márc. 1. 19:09
 108/113 anonim ***** válasza:
Az nem számviteli hiba. Ő is tudhat rosszul dolgokat amire alapozva félre könyvel. Ezt meg azzal tudja kikerülni, hogy eleve nem kötelezett számvitelre az ev. Igy adott esetben nincs is mire perelned adott esetben egy polgári perben a hibás teljesítés miatt.
2020. márc. 1. 19:24
 109/113 anonim ***** válasza:
akkor mégiscsak olyan mint a fekete munka: elöbb utobb megbirságolnak, hiába van könyvelő. de a feketemunkában legalább nem kell adozni.
2020. márc. 2. 15:24
 110/113 anonim ***** válasza:
72%

Az Amway a világ legnagyobb és legsikeresebb MLM cége. Mindenféleképpen megéri csatlakozni, ha anyagilag függetlenné szeretnél válni.

Ha valaki anyagilag függetlenné szeretne válni, annak 3 módja van, nem több, nem kevesebb:

1. Befektetsz valamilyen ingó vagy ingatlan dologba

2. Részvényeket és/vagy állampapírokat vásárolsz

3. Csatlakozol egy jó és nagymúltú MLM céghez, ahol felépíted az ütleted.

Az MLM cégek általában illegálisak, emiatt sok embernek tévképzet él a fejében erről a műfajról. Az Amway egy teljesen legális és megbízható cég, ami nem ügynököket vagy üzletembereket, hanem embereket nevel. Ez nagyon fontos. Akinek rossz üzletkötővel volt tapasztalata a múltban azt sajnálom, ő nem is lesz benne sikeres. Ebben az üzletben csak nyer-nyer helyzet van. Ha a szponzorod jó tanácsokat ad neked, amivel te sikeres leszel, akkor ő is az lesz. Ha a szponzorod nem tesz téged sikeressé, akkor ő sem lesz az. Ez ennyire egyszerű, bár korántsem ilyen könnyű. Iszonyatosan sok munkát kell belefektetni és áldozatokat kell hozni. Azonban a siker minden területen áldozathozatallal és kemény munkával kezdődik.

Ha komolyan veszi valaki, akkor a következő könyvek elolvasása szinte “kötelező” mielőtt belevágna:

- Jim Dornan: Zongora a tengerparton

- Jim Dornan: Egyszerű, de nem nyilvánvaló

- Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa

- Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa: cashflow négyszög

- Dr. Stephen R. Covey: A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

- Dr. Stephen R. Covey: A 8. szokás

- John C. Maxwell: A kapcsolatteremtés művészete

Ezek nélkül én hozzá sem kezdenék, utána meg majd jön a többi úgyis :D

2020. máj. 5. 16:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!