Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom,napi 2-3 órát kell online dolgozni és szépen lépcsőzetesen mész felfelé anyagiak terén is ha jól csinálod.Sokan azt mondják azért a legjobb az mlm mert olyan anyagi és és idő függetlenséget amid más nem,olvasgatok a neten és sokan írják milyen sikeresek lehet csak ezek alapján ítélek tévesen de mintha mindenki gazdag lenne belőle,utazgatna a világ körül és idő milliomos lenne az mlm munka végett.

2019. okt. 5. 15:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/162 A kérdező kommentje:

# 47

Jó videó :)

2019. okt. 6. 11:46
 52/162 A kérdező kommentje:

# 48

Hát én még nem tudom tudok e valamit sikerre vinni.

2019. okt. 6. 11:47
 53/162 anonim ***** válasza:
14%

"Hát én még nem tudom tudok e valamit sikerre vinni."

Nem kell csodákat várni. Ezt is ugyanolyan arányban fogják sikerre vinni, vagy elbukni, mint mondjuk egy angol nyelvtanfolyamot, vagy egy fogyókúrát. Fontos a kitartás, meg kell dolgozni érte, nem kell feladni az első kudarc után. (Ha valahol, akkor itt aztán rengeteg kudarc éri az embert az elején)

Egy pékséggel, vagy fodrászszalonnal szemben, ebben azért buknak bele többen, mert amíg egy pékséghez kell induló tőke, amit fél az ember veszni hagyni, addig az MLMben befektetés nélkül ki tudod próbálni magadat.

Ahhoz, hogy ne járj pórul, érdemes körültekintően választani:

-olyan céget keress, ami már legalább 10 éve a piacon van.

-keress olyan embert, aki itt dolgozik, kérdezd meg tőle, hogy mióta csinálja, mennyi a jutaléka, mennyi a kiadás, az alatta levő embereknek mennyi a jutalékuk (vagyis mennyire fog tudni segíteni neked), mutassa meg a banki kivonatát a jutalékról (Ha komolyan csinálja, akkor meg fogja mutatni, ha nem, akkor hagyd ott)

-Ne fizess semmiért, amiért nem kapsz semmit olyasmit, amire szükséged is van. Pl van, ahol van kötelező tagdíj.

-Csak olyan terméket vásárolj, amit amúgy is megvennél, csak máshonnan ugyanilyen árban. Ha nincs szükséged rájuk, akkor másnak sem fogod tudni ajánlani. Akkor ne foglalkozz vele. Csak akkor vágj bele ebbe az egészbe, ha akkor is megvennéd azokat a terméket, ha nem kecsegtetne semmilyen jövedelemmel. Így nem is bukhatsz rajta.

-hosszú távon gondolkozz (5-10-15 év, mint egy fodrászszalonnál).

Ha ezeket a pontokat figyelembe veszed, akkor elindíthatsz egy saját vállalkozást, gyakorlatilag kockázat nélkül. Csinálhatod heti 1-2 órában, vagy napi 8-10 órában is, ahogy neked megfelel.

2019. okt. 6. 12:23
 54/162 anonim ***** válasza:
78%

-keress olyan embert, aki itt dolgozik, kérdezd meg tőle, hogy mióta csinálja, mennyi a jutaléka, mennyi a kiadás, az alatta levő embereknek mennyi a jutalékuk (vagyis mennyire fog tudni segíteni neked), mutassa meg a banki kivonatát a jutalékról.

-------------------------

Na olyan MLM-est nem fogsz a galaxisban sem találni aki banki kivonatot fog neked mutogatni. Hazudozni mindegyik fog hogy ő már többet keres mint Mészáros Lőrinc, bizonyítéka nem lesz erre sosem.

2019. okt. 6. 13:59
 55/162 anonim ***** válasza:
71%

Kituggyával egyszer már találkoztunk a témában. Jó a listája, csak ha ezt betartja valaki, akkor a büdös életben nem kezd MLMezni. Magyarán felesleges a lista, elég azt mondani, hogy MIND kamu.

Amúgy a múltkor levezettem, hogy tisztán 1,2 milliót kereshet a körmösöm. Akkor már inkább csinálja az ember azt.

2019. okt. 6. 14:08
 56/162 anonim ***** válasza:
19%

Én simán megmutatom a kivonatot privátban bárkinek, nincs azon semmi szégyellni való.

Hazudozással nem lehet hosszú távon fenntartani egy vállalkozást, kivéve, ha a kliensek állandóan cserélődnek. Úgy viszont meg nem lehet hálózatot építeni, csak termékeket árulni.

2019. okt. 6. 14:27
 57/162 anonim ***** válasza:
76%
Amellé már csak kiadások igazolását, meg az adóigazolást célszerű megmutatni, úgy kerek a történet. pl hitelbírálatnál is. Bruttó bevételt felmutatni nem nagy kunszt. Pozitív tartósan növekvő eredményt (nyereséget) már kicsit másabb. :-)
2019. okt. 6. 14:30
 58/162 anonim ***** válasza:
81%

Ha ennyit keresne egy körmös, mindenki ezt csinálná.

Másold be ezt a levezetést, mert biztos, hogy nem reális.

2500-3500 körül van egy órányi munkája, volt évekig műkörmöm, aztán géllakkom.

Egy idő után megvettem a lámpát és néhány színt, magamnak csináltam, egy kis kézügyességgel ez nem ördöngösség.

Tudom, hogy az anyagok, lakkok, zselék, porcelán, stb. mocskos drágák, tehát a kapott pénz egy részét természetesen vissza kell forgatni.

Ha a 3500-ból 1000-et, 1500-at visszaforgat, mert ennyit minimum, ez tuti, akkor 2000-2500 Ft lesz az "órabére", ami valóban nem rossz összeg.

számoljunk napi 8 órával, hogy reális legyen, ez 16000-20000 ft/nap.

Én normál munkahétre szoktam ezt levetíteni, mert pihenni/ügyet intézni neki is kell. Szóval egy hónapban keres 320 ezer- 400 ezer között.

De azt tegyük hozzá, hogy ez akkor igaz, ha minden egyes órája tele van, ez meg nyilván nem reális. Vannak üresjáratok.

És még most jön a lényeg: abból induljunk ki, hogy vállalkozó, és adót fizet maga után. Ne sírjon majd, hogy nem lesz nyugdíja, ha nem adózik, ugye?

Szóval egyszerűsített adózással is minimum havi 50-et befizet a NAV-nak, és a legkisebb, nem frekventált helyen lévő szalonban is minimum 50-ért bérel egy asztalt.

Máris oda van minimum 100 ezer, de amúgy szerintem jobb helyeken sokkal több a bérleti díj. Pedig ez nem szoba, csak egy asztal!

A végén ott tartunk, hogy kb 200 körül keres tisztán, de hangsúlyozom, ehhez minden percben dolgoznia kell, ami nem reális.

De az is igaz, hogy dolgozhat heti 6 napot, ami meg növeli a pénzét.

Nekem kozmetikus ismerősöm volt, már nagyon untam, állandóan panaszkodott, hogy mennyire fáradt, mennyire nincs ideje semmire, már több hete tervez ezt-azt, de egyszerűen nem tud elmenni. Ő is vállalkozó volt, és ő osztja be az idejét, szóval bármikor megteheti, hogy elmegy és elintézi a dolgát, csak 1-2 vendég maradt volna ki, nem 20. Az ilyeneket nem értem. Ha ennyire pénzéhes, akkor ne panaszkodjon, hogy fáradt!

És így, hogy mindenkit elvállalt, még így sem vetette fel a pénz, szóval a milliós tiszta haszon az gyakorlatilag vicc kategória, semmi köze a valósághoz.

2019. okt. 6. 14:30
 59/162 anonim ***** válasza:
71%

"Szóval egyszerűsített adózással is minimum havi 50-et befizet a NAV-nak,"

és abból mit tudsz megállapítani? a katas nem kötelezett a költségek igazolására. Lehet simén veszteséges is, mnt egy mlmes. Haa csak a bevételt látod még nem feltétlen lesz nyereséges.

A nav meg bevétel alapján átalányban leigazol neki 60% jövedelmet. Szerinted reális hogy 10 milliós bevételre, és 15 milliós költségre( amit nem kell számon tartania) , egy katas keres havi 600.000-et igazoltan?

Pedig kb ez is lehet.

Ezért sem mindegy, hogy mennyi a valós költség.

Én 15 év alatt egy mlmest sem láttam, aki ezt be tudta volna mutatni a teljes időszakra vonatkozólag.

De, még a tételes költségelszámolásra kötelezetteknél is lehet ezzel trükközni.

2019. okt. 6. 14:39
 60/162 anonim ***** válasza:
18%

Ha valaki betartja ezt a listát és kiderül, hogy MIND kamu, akkor nem történt semmi, legfeljebb elpocsékolt erre egy kis időt. Viszont mi van akkor, ha mégis talál egy olyat, ami teljesíti a feltételeket?

"1,2 milliót kereshet a körmösöm"

gratulálok neki. Kinek a pap, kinek a papné. Én nem szeretnék körmös lenni.

Az eredeti szakmám programozó, az talán még jobb is mint a körmös.

2019. okt. 6. 14:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!