Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?
# 29
Értem én,csak ugye mikor rá tör az emberre a szarság ilyen ez,jó eljátszani a szabadság és s ok pénz gondtalanság gondolatával.
# 30
Igen ki lehet szaladni vagy egy helyben te is nézelődsz csodálkozol milyen szép ott ahol vagy de a szállodákat boltokat csak kívülről nézed mert annyi pénzed nincs pl de kint voltál van fotód csak a szintet nem látni.Erre gondolsz?Például sokakat látok dubaiba kimennek és azt hiszem drága meg minden de már olcsón is ki lehet menni de ezek az emberek is csak kimennek,körbe néznek mert másra nincs ott pénzük de mutathatják,hogy kint voltak akik meg látják hihetik hogy biztos dőzsölt kint közbe meg csak csóró turista volt.
Na most pl ezt olvastam
"3,5 éve dolgozom így (online) <3 3 éve főállásban , és igen is fizet , és én is magam után adót =)
Aki kitartó , eltud köteleződni az fog keresni ,nem is keveset"
# 35
Nézd ha itt nálunk az analfabéta is milliomos vagy milliárdos lehet ,akkor ő miért ne.Nálunk buta cigányok magyarok dúskálnak vállalkozóként a javakban sok autó házak,utazások meg minden akkor ős is lehet ezzel az írással.
# 36
Na azt nem tudom,mi lehetett.
# 39
Attól,hogy kérdeztem,még nem azt jelenti csinálom is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!