Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom,napi 2-3 órát kell online dolgozni és szépen lépcsőzetesen mész felfelé anyagiak terén is ha jól csinálod.Sokan azt mondják azért a legjobb az mlm mert olyan anyagi és és idő függetlenséget amid más nem,olvasgatok a neten és sokan írják milyen sikeresek lehet csak ezek alapján ítélek tévesen de mintha mindenki gazdag lenne belőle,utazgatna a világ körül és idő milliomos lenne az mlm munka végett.

2019. okt. 5. 15:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/162 A kérdező kommentje:

Egyébként most anno ezt olvastam

"Itt reagálnék erre, mert a hölgy biztosan nem mert szembeszállni a kellemetlen kommentekkel. A legtöbb ember munka mellett végzi az MLM tevékenységet. Vagyis lesz nyugdíja, csak kiegészíti a jövedelmét! A könyvelő ezt nagyon ügyesen meg tudja oldani, legálisan, bejelentve. Aki pedig már többet keres és ebből meg tud élni az vállalkozó lesz! Nem kell bántani sem beszólni azoknak az embereknek akik szeretnének kitörni a munkahelyi gürizésből és esetleg szeretnének a maguk ura lenni és nem minimálbérből élni. Mutass nekem egy olyan lehetőséget ahol 0 ft-ból tud valaki egy szép karriert felépíteni és később jómódban élni. Másrészt ami nagyon fontos! Az MLM nem piramisjáték!!! Érdemes lenne utánajárnod a piramisjáték fogalmának. Ha nem tudod, hogy miről írsz akkor inkább ne tedd! Erre szokták mondani, hogy "ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna" (Ugyanitt: új piacnyitó céghez rátermett és nem szemellenzős személyeket keresek. Egy új konkurenciamentes céghez, emiatt megfér a jelenlegi mlm tevékenységed mellett, ha ügyes vagy egy hálózat élén lehetsz. Ha szeretnél egy olyan szponzort aki kiáll az érdekeid mellett akkor privátban keress!"

2019. okt. 5. 17:35
 12/162 anonim ***** válasza:
89%

"de elég napi 2-3 óra és szabad életed lesz"

Akkora mi van ha nem találsz magad alá balekokat akiket szintén behintáztathatsz ezzel? Akkor tök mind egy hogy napi 2-3 órát vagy napi 8-10-et foglalkozol ezzel, akkor is 0Ft lesz a kereseted.

2019. okt. 5. 17:47
 13/162 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire hülye vagy, csináld.
2019. okt. 5. 18:00
 14/162 A kérdező kommentje:

# 12

Ahogy el nézem beszervezni mindig lehet embereket.

2019. okt. 5. 18:24
 15/162 A kérdező kommentje:

# 13

Nem akarnám én csinálni,ha egy normál vállalkozásból is utazgathatnék jól élhetnék meg lenne elég szabadidőm.

2019. okt. 5. 18:25
 16/162 anonim ***** válasza:
85%

Nyugodj meg ebből sem fogsz.

De menj és próbáld ki, mert addig úgy sem hiszed el nekünk.

2019. okt. 5. 18:30
 17/162 A kérdező kommentje:

# 16

De te pl próbáltad?Mert pont írják is mindig azok vagdalkoznak akik még nem próbálták.

2019. okt. 5. 18:36
 18/162 anonim ***** válasza:
85%

@18:36

Én eddig csak azt az "érvet" hallottam hogy azok vagdalkoznak, akik nem vittek sikerre egy mlm üzletet. Magyarul az abba bele kezdők 99%-a.

2019. okt. 5. 18:39
 19/162 anonim ***** válasza:
87%

13: én alkalmazottként is keresek annyit, h tudjak utazgatni, és annyit keressek, amennyiből nagyon kényelmesen élhetek a családommal.

Az MLMből a többségnek ez nem jön össze. Viszont mind előadják, hogy nem dolgoznak, csak dől a lé. Mert nem csak a terméket kell rásózni a sok marhára, hanem az MLMes munkát is. Annak meg így csinálnak marketinget. De ahogy a citromleves áfogyamagkivonat nem gyógyítja a rákot, úgy MLMes Bélának is csak lízingelt Fiatja van, meg hitelre vett lakása, aminek a részleteit alig tudja kinyögni, és bármelyik pillanatban elveheti a bank.

2019. okt. 5. 18:41
 20/162 A kérdező kommentje:

# 18

Nem tudom,hány százalék mert sokan sikerekről számolnak be,páran meg sikertelenségről.

2019. okt. 5. 18:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!