Aegon reálhozam hova tünt?
május 31én ugye véglegessé vált az összeg,én ma meg akartam nézni,és azt írja ki hogy :
""Ismeretlen pénztári azonosító!
Kérjük ellenőrizze a "pénztári azonosító" mezőt, esetleg próbálja meg más pénztári azonosítóját megadni!""
miért nem tudom megnézni?Egész eddig jó volt,közbe rápillantottam,kizárt hogy elütöttem volna valamit :S
vagy így akarják eltusolni hogy ne kapjunk vissza semmit??
jövő héten be is megyek megkérdezni,de addig jó lenne valamit tudni!!
Én még mindig nem kaptam semmit az Aegontol.De ismeröseim már megkapták.Pedig ők nem is számlára kérték a reálhozamot.
Ez nagyon érdekes.
A neten ezt találtam:
"az Aegon közölte: a pénztár 38,65 milliárd forintot kért vissza a kifizetések teljesítésére, ezt az összeget durván félmillió aegonos pénztártag között osztják szét. A kifizetésekről az Aegonnál azt mondták, hogy "nagyon feszített a tempó, mert a nagy pénztáraknak - így az Aegonnak is - ugyanúgy egy hónap áll rendelkezésére erre a közel félmillió tagra, mint annak a pénztárnak, amelyik csak néhány ezer tagot fizet ki.
A pénztár nem név szerinti sorrendben fizeti ki a reálhozamokat, hanem először azok kapják meg a pénzt, akik nyilatkoztak a reálhozam igényléséről és a nyilatkozat beérkezési időpontja alapján fizet nekik a pénztár. Ezt követően azok kapják meg a pénzt, akik nem nyilatkoztak, ők a szerződésszám szerinti sorrendben jutnak hozzá a pénzhez. Az Aegon közölte azt is, hogy az utalási kapacitásokat megtöbbszörözték, hogy a lehető legrövidebb idő alatt fizethessék ki a reálhozamokat. "A közel félmillió tagi kifizetés azonban még így is jelentős időt vesz igénybe. Terveink szerint az első utalási dátum július 25-28. között lesz. Az utolsó tervezett kifizetési nap pedig augusztus 24-25. Banki kifizetések esetén az utalást követő napon a tag számláján lehet a pénz, postai kifizetésnél nem tudunk határidőt vállalni, mivel ez a Posta teljesítményétől függ."
Sziasztok
Ma megkaptam a pénzt, ebben az a furcsa, hogy átutalással kértem és a postás hozta.
De annyi amennyi az oldalon szerepel, "B" betűsök vagyunk.
Moncsi
Sziasztok!
Nekem is tegnap hozta a postás, Zs betűs vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!