Azért abba gondoljon bele mindenki, hogy 600 000 MNYP-i tagja volt az Aegonnak. Ezt nem lehet 1 hónap alatt kiszámolni. Ha 3 hónappal osztom el, akkor is naponta 8 000 embernek kell kiszámolni mennyi a reálhozama!!!!
Ne legyünk telhetetlenek!! Úgyis csak augusztus után kapja meg mindenki! Akkor hova sietünk?
2011. jún. 3. 15:29
12/96 anonim válasza:
Sziasztok! Kb. 1 órája felhívtam az Aegon-t. A hölgy a vonal másik oldalán azt mondta, hogy a június 3. kicsit elhamarkodott dátum volt a részükről a reálhazom megtekinthetőségének a határidejére. A feloldolgozás folyamatban van és talán június 6-7. körül már elérhető lesz a reélhozam május 31-i egyenlege. Sajnos a más pénztárból átlépőknél (pl. én...) inkább csak június 20. körül lesz látható az összeg. A dolog elég bosszantó, de akkor nincs mit tenni, csak várni. A hölgy kedves volt, elnézést is kért...
2011. jún. 3. 17:27
13/96 A kérdező kommentje:
15.29!
nem sietek,tudom hogy csak akkor kapom meg,engem pusztán a végösszeg érdekel!
2011. jún. 3. 20:18
14/96 anonim válasza:
Csak az az érdekes,hogy ha nekem kéne fizetnem már holnap jönne a felszólítás meg hívogatnának!Ha nekem kell visszakapnom valamit meg mindig az a válasz,hogy várjak türelem!Egész életemben vártam és várni is fogok csak nagyon bosszantó!Állandóan harcolni kell a saját pénzemért!!!Amikor le kellett vonni az összeget nem vártak napokig,hónapokig a tagi befizetéssel hanem egyből levonták!Akkor is ennyien dolgoztak az Aegonnál és most is!!!Már rég le lenne rendezve ez az ügy ha nem húznák halasztanák!Felháborító!!!Már elegem van!!
2011. jún. 6. 12:56
15/96 anonim válasza:
Sajnos a dolgozó embert mindig is le fogják húzni annyi pénzt vesz el tőlünk az állam és a hivatalok amennyit csak nem szégyellnek, de a sok naplopótól a segélyeket nem vonnák meg, talán akkor a dolgozónak is több juthatna! És igen ha nekünk fizetni kell,akkor reszkess Magyar, de a hivatal v. az állam tartozik akkor az ráér és a végén kijátsszák hogy semmit ne kapjunk!!! Így ebből az országból legjobb menekülni messsze.......
2011. jún. 6. 16:36
16/96 A kérdező kommentje:
még fiatal vagyok,ebbe nőttem bele,mióta csak dolgozok,azóta ez megy.megpróbálok nem is foglalkozni vele,tök mindegy mi-hogy alakul,úgyis mi húzzuk a rövidebbet...
2011. jún. 6. 23:42
17/96 anonim válasza:
Hello,
Engem most az bosszant, hogy belépve tegnap még kiírta az egyenlegem, igaz mivel átlépő vagyok a reálhozamot nem, ma viszont azt írja 0Ft tőke, 0Ft egyenleg! :@ Másnak is ezt mutatja? Valaki akinek kíírja a reálhozamot, megtudná mondani mekkora hozamból mennyi volt a reálhozama, most juni.01 után? Csak, hogy kb mire számítsak?
Köszi!
Üdv
Smith
2011. jún. 9. 20:58
18/96 A kérdező kommentje:
Ami most már a reálhozam melletti összeg van,akkor azt kapom meg 100 %-ban?
Csak mert itt falun indul a ronda pletyka,annyi variációt hallottam már,teljesen elbizonytalanodtam :S
2011. jún. 10. 00:06
19/96 anonim válasza:
Igen, amit most kíír annak már a valós összegnek kellene lennie! Bár én nem lepődnék meg semmin!
Nekem továbbra is azt írja,hogy minden 0Ft!!!
2011. jún. 10. 08:12
20/96 A kérdező kommentje:
nekem ami eddig volt összeg,annak úgy 90%-a.nem sokkal kevesebb,mint amit eddig mutatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!