Tudok olyat aki a Posta biztosítónál volt és a férjével közösen közel 600000Ft-ot vittek haza! Egy oldalon olvastam,hogy akinek problémája van a kifizetéssel,reálhozam összegével írni kell egy levelet a PSZÁF-nek és ők automatikusan kivizsgálják az ügyet. Nekünk nem kell tennünk semmit. Hát azt hiszem én be fogom nyújtani a panaszom! Ezt a békát nem nyelem le csak úgy!
2011. júl. 25. 08:06
42/96 anonim válasza:
Sziasztok Látom ,hogy sok mindenki rosszul járt ezzel a szar mnypénztárral én is átlépő voltam az otp-től,már bánom.Nálam a hozam Kb 90000 FT-ebből a reálhozam 0FT.Egyszer felhívtam őket,és azt mondták hogy ők se tudják megmondani mert, ha én látom ők se látják.KAMU az egész.Fel kéne őket jelenteni.Kiváncsi lennék ki az istennek a zsebébe került a pénzünk?
2011. júl. 25. 14:20
43/96 gab79 válasza:
Csak egy példa az aegon lehúzásáról:98-óta voltam az Ing-nél és hála egy ügynöknek 2009 második felébe átléptem az aegon-hoz.Tegnap megnéztem az összeget ami a következő volt:teljes összeg 2500000, ebből a hozam 755000, ebből a reálhozam 144000!!! A kolégám szintén 98-óta az Ing-nél kezdte és volt esze mert ott is maradt.Az ő adatai :teljes összeg 2560000,ebből a hozam 850000,ebből a reálhozam 325000!!!! Ja és mindkettőnknek 1750000 volt a tagdijbefizetés.Kérdésem az lenne a másfél év amit az aegonnál töltöttem 180000-ft ba került nekem??????Asszem lesz egy levelem a PSZÁF-nek!
2011. júl. 25. 19:51
44/96 anonim válasza:
Mivel visszalépő tag voltam azelőtt aegonos,egy év volt más ezért sokáig tartott a számítás aminek az eredménye közel 10év aegon,és egy év ING,és újra másfél év aegon egy nagy 0.Ezt hogy számolták ki közel három hónapig nem értem,de mielőtt a PSZÁF-hoz fordulnék megkérdeztem tőlük,most várom válaszukat ha azt kapok.Különben én sem tudtam se belépni sokáig sem megnézni semmit.
2011. júl. 25. 21:13
45/96 anonim válasza:
Sziasztok
nekem most megint nem működik a "kalkulátor" az aegon oldalán:((
ezt írja ki:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache Server at www.online.aegon.hu Port 443
2011. júl. 25. 22:17
46/96 anonim válasza:
Nem akarok senkit elkeseríteni, aki reálhozamot vár. Tesóm éppen ma kapta meg.(postai úton, az AEGON-nál volt.) Kemény 850 forintot.:( Pedig öt éve tagja volt a pénztárnak. Szóval szerintem sok jóra ne számítsatok. A vezetékneve G-vel kezdődik.
2011. júl. 28. 15:09
47/96 anonim válasza:
sziasztok valaki kapot már pénzt az aegontol. ha igen akkor irjón.
2011. júl. 28. 16:46
48/96 anonim válasza:
valaki kapott már átutalással reálhozamot
2011. júl. 28. 18:55
49/96 anonim válasza:
Én ma hivtam fel az aegont és közölték csak hétfőn kezdik meg az utalásokat.Tehát nem kaphatta meg senki sem postán sem számlára.!!!!!
2011. júl. 28. 21:18
50/96 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma felhívtam az Aegont, azt a tájékoztatást kaptam, hogy aug. 1-ével kezdik meg az utalásokat és 31-ével fejezik be a kifizetéseket. A reálhozamomat is leellenőriztettem, ugyan annyi, mint amit a neten is meg lehet nézni. Annyit mondtak ebből még kezelési költséget vonnak ami max 1500 ft lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!