Aegon reálhozam hova tünt?
május 31én ugye véglegessé vált az összeg,én ma meg akartam nézni,és azt írja ki hogy :
""Ismeretlen pénztári azonosító!
Kérjük ellenőrizze a "pénztári azonosító" mezőt, esetleg próbálja meg más pénztári azonosítóját megadni!""
miért nem tudom megnézni?Egész eddig jó volt,közbe rápillantottam,kizárt hogy elütöttem volna valamit :S
vagy így akarják eltusolni hogy ne kapjunk vissza semmit??
jövő héten be is megyek megkérdezni,de addig jó lenne valamit tudni!!
igen,mindenképpen megkérdezném!csak olyan furcsa hogy eltűnt :)
a barátomét is beütöttem,de azt se fogadja el :S
ugyanazt írja ki mint nálam
Az állami nyugdíjrendszerbe visszalépő tagok reálhozamának összege 2011. június 3-tól ismét megtekinthető lesz az AEGON Magánnyugdíjpénztár oldalán, a reálhozam kalkulátor menüpontban: [link]
Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!
AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
mikor lesz már jó ez a fos....nemigaz h még mindig nem lehet megnézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most:
A szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.
Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!
AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt
már sose tudom meg?????????????????
Én is csak nézegetném,de én eddig egy alkalommal sem tudtam megnézni,mivel folyton azt írta ki:Ön más pénztárból átlépő tagunk,ezért a reálhozamát csak később tudjuk kiszámítani!
Na ez azóta sem történt meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!