Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Aegon reálhozam hova tünt?

Aegon reálhozam hova tünt?

Figyelt kérdés

május 31én ugye véglegessé vált az összeg,én ma meg akartam nézni,és azt írja ki hogy :

""Ismeretlen pénztári azonosító!

Kérjük ellenőrizze a "pénztári azonosító" mezőt, esetleg próbálja meg más pénztári azonosítóját megadni!""

miért nem tudom megnézni?Egész eddig jó volt,közbe rápillantottam,kizárt hogy elütöttem volna valamit :S

vagy így akarják eltusolni hogy ne kapjunk vissza semmit??

jövő héten be is megyek megkérdezni,de addig jó lenne valamit tudni!!

2011. máj. 28. 13:52
 31/96 anonim ***** válasza:
Sajna még nálam is,minden 0.Hihetetlen!!!
2011. júl. 18. 20:20
 32/96 anonim válasza:
Ez Magyarország jellemző! Amit csak lehet elvesznek ,átvernek ,de ha nekünk kell fizetni akkor nagyon gyors az ügyintézés! undorító
2011. júl. 19. 06:45
 33/96 anonim ***** válasza:
Holnap már 20.hihetetlen.Azt mondták a mult héten legkésöbb addig mindenkinek látható,mert az az utolsó nap.Kíváncsi leszek!!!!
2011. júl. 19. 08:45
 34/96 anonim válasza:
Sziasztok! Szintén úgy léptem át az Aegon-hoz (előtte OTP) . Alig 10 perce néztem rá a reálhozamra ami konkrétan 0 Ft. :( Persze az is ott van a csillagos résznél,hogy ez az összeg,csak tájékoztató jellegű.De akkor sem túl biztató.
2011. júl. 19. 12:27
 35/96 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Lényeg a lényeg, lehetett választani. Az állam eldobott egy nyalókát /reálhozam/, amire mindenki rácuppant. Már bocsánat még az is aki nem is tudta, hogy ez mit jelent. 2 dolgot ígértek reálhozamot és egyéni számlát. Az ügy közepénél, lehet látni, hogy előbbiből mennyi lesz (00), illetve utóbbit annyira átalakították, hogy már nem egyéni számla lesz, csak egy egyéni virtuális számla, ami nem a mienk:D

De a lényeg a sorok között volt:

[link]

illetve

[link]

2011. júl. 19. 14:37
 36/96 anonim válasza:
Sziasztok! Ma végre megtudtam nézni átlépőként mennyi is az annyi.., egy biztos sem így nem járt senki jól, sem úgy, ha olyan pénztárnál maradt valaki, akinek a pénztára nem teljesített szinte sehogy...., de hozzáteszem, hogy átlépőként is jóval kevesebb reálhozamot kapunk, mint aki végig egy pénztárnál maradt volna! PL:OTP, ING Egy biztos, hogy nagyívben elkerülöm az aegont, amig csak élek!!!!
2011. júl. 19. 16:28
 37/96 anonim ***** válasza:
Nekem is feltették ma du-án hát ezt kár volt!!!!!!
2011. júl. 19. 20:06
 38/96 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Miért lenne kevesebb, mintha nem léptél volna át? Nem az Aegon hibája, hogy az előző pénztárad sz**ul teljesített. Semmit sem lehetett bukni váltással. Jah egyébként az emberek 80%-nak VAN reálhozama, ez azt jelenti, hogy jól fektették be a pénzüket.
2011. júl. 19. 21:52
 39/96 anonim válasza:
Szerintetek ha a postan szeptember 16-ig lehet felvenni a realhozamot, az azt jelenti hogy szeptember 15 zarasig vagy meg ebben a 16 is benne van? Nekem nagyon is szamit, mert pont 15 en este erkezem haza es jo lenne folvenni azt a keves penzt ami jar.
2011. júl. 19. 23:17
 40/96 anonim válasza:

Ma reggel néztem a reálhozamom az Aegonnál. Bár ne tettem volna! 310000Ft hozamból reálhozam: 0FT.11éve fizetem.Igaz átlépő tag vagyok mert egy jóravaló üzletkötő átcsábított! Csak hihetetlen hogy az ember bizalmat szavaz és így elbánnak vele! Valóban úgy van ahogy mondják! Ebben az országban csak az él meg aki lop,csal,hazudik!

Aki tisztességes az mindig pórul jár vagy rövidebb lesz a pénztárcája! Az biztos,hogy még a lakás biztosításom is viszem ettől a cégtől! Hát kedves AEGON nem leszek a reklám arcuk! Akit csak tudok távol tartok!

2011. júl. 25. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!