Aegon reálhozam hova tünt?
május 31én ugye véglegessé vált az összeg,én ma meg akartam nézni,és azt írja ki hogy :
""Ismeretlen pénztári azonosító!
Kérjük ellenőrizze a "pénztári azonosító" mezőt, esetleg próbálja meg más pénztári azonosítóját megadni!""
miért nem tudom megnézni?Egész eddig jó volt,közbe rápillantottam,kizárt hogy elütöttem volna valamit :S
vagy így akarják eltusolni hogy ne kapjunk vissza semmit??
jövő héten be is megyek megkérdezni,de addig jó lenne valamit tudni!!
Hello!
Nekem sem utaltak, szombaton még megnéztem a honlapjukon, hogy mennyi a reálhozam. Érdemes-e őket felhívni???
Andi
Nekem a mai nem nem műkszik...sokszor néztem, ki is írta a reál hozamot. Hónap elején én felhívom őket, ha addig nem utalnak, vagy itt nem kapok infót...
Hali!
Az aegon is egy mocsok banda, direkt nem működik a kalkulátor és telón sem lehet elérni őket! Amiket össze-vissza beszélnek csak ámítás.., ha eddig nem kaptál semmit már nem is fogsz! Undorító ami ebben az országban megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!