K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Fhb-sok!!!
Múlt hónapban nem vonták le a szokásos törlesztőmet. Nem foglalkoztam vele, mert biztos az elszámolás miatt, de ez mindenkinél így van???
persze, hogy levelet még nem kaptam! :O
Sziasztok!
Mi 2006-ban vettünk fel 12milliót...120ezres törlesztő lett belőve...ez 2008-ra 180ezres lett...2010-re 230ezres...2012-ben nagy nehezen, áron alul eladtuk a lakást és még becsengettünk a K&H-nak 10milliót...semmi árfolyamgát, meg végtörlesztés...csak színtisztán minden.
Szerény számításaim szerint így kb. 2.1800.000 jó magyar forintot köhögtünk fel a férgeknek egy 12milliós hitelért. Szerintetek mennyi pénzre számíthatunk?
Én beszeltem a K&H Bank központjával.
Azt mondta a hölgyike, hogy áprilisban ne is várjam.
Biztos benne, hogy csak májusban kapják meg a lakáshitelesek.
Elég durva. Ezekszerint május 4.-én és 5.-én adják majd fel.
Ráadásul a postás is ezt támasztotta alá. Szóval ennyit a K&H-ról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!