K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Sziasztok!
Budapest Bank
Lakáshitel, CHF alapú. 2007 szeptemberében vettünk fel 6850000ft-ot, egyszer előtörlesztettünk közel 3milliót, beléptünk az árfolyamgátba.
Levelet még nem kaptunk, de most láttuk a netbankban, hogy a 8millió ft körüli hitel át lett váltva forintalapúra, és lecsökkent 6millióra.
Idáig tetszik. Most kíváncsi vagyok az új törlesztőre, holnap vonják, tehát nem kell sokáig várni:), emellett szintén kíváncsian várom a levelet, hogy hogyan jött ki a 6millióft. Mennyi ment a gyűjtőszámlába, és mennyi a lakáshitelbe.
Ja, viszont a futamidőt meghosszabbították hét évvel. Ez viszont nem tetszik.
üdv mindenkinek!
Tegnap kaptam meg az elszámoló levelet 1-milliós autó hitelem vólt 2008-1014 februárban lejárt, hát nem repestem az örömtől kb. 600.000-et fizettem az árfolyam növekedés miatt és 177.124ft összeggel akarják elrendezni az ügyet! Nem tudom érdemes reklamálni (60nap várakozás a válaszra) vagy fogadjam el és 15 napon belül utalják az általuk kiszámolt összeget! kíváncsian várom a további hozzászólásokat! További szép napot mindenkinek!
Kedves utolsó!
Nem az árfolyam növekedés miatti összeget adják vissza, hanem az árfolyamrés miattit + a kamatemelést. Így szerintem a neked megítélt összeg sajnos reális lehet.
Sziasztok!
K&H autóhitel. 2007. márciusában vettünk fel 1,6 millió ft-ot. 6 év alatt 3,2 milliót fizettünk, és ma hozta az értesítőt a postás. 235 ezret kapunk vissza.
Azt olvastam, hogy tértivevényes.
Nekem Unicredit bankos hitelem volt, 2007-es, 4 milliós. 2010-ben volt végtörlesztve, miután eladtuk a lakásunkat...6 millió körüli összeget kellett visszafizetni. Kíváncsian várom a levelet, ami még nem érkezett meg. Fogalmam sincs mennyi járhat vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!