Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/549 anonim ***** válasza:
Én már nem is bizom benne hogy megjön a héten:(
2015. ápr. 2. 09:13
 72/549 anonim ***** válasza:
Nekem már át is utalta a K&H, pedig más bank számlájára kértem. Érdekük a gyors ügyintézés, mert a kifizetésig kamatot kell fizetniük. Nekem is úgy jött meg az értesítő, hogy "február 1-i állapot szerint 682.000 ft + a kifizetésig felmerült kamat". Így aztán 2000 ft-al többet utaltak.
2015. ápr. 2. 09:19
 73/549 anonim ***** válasza:
Én már az értesitővel is elégedett lennék,ha megjönne.Tudná az ember mire számithat.
2015. ápr. 2. 09:31
 74/549 A kérdező kommentje:
A portfolio.hu cikke alapján ( megkérdezték a bankokat ), a K&H a lejárt devizahitelesek elszámolását másrcius második felében teszi meg. Kár hogy április van. Több felmérést találtam neten, ahol a megkérdezett emberek kb 2%-a kapott eddíg elszámolást. Bezzeg ha nekünk kell fizetni....
2015. ápr. 2. 10:42
 75/549 anonim ***** válasza:
73-ra: ugyanezt gondolom én is.
2015. ápr. 2. 13:03
 76/549 anonim ***** válasza:
Én is elégedett lennék már a levéllel is...
2015. ápr. 2. 13:15
 77/549 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy többünk sem kapott még semmit a banktól.

[link]

Itt azt nyilatkozták, hogy "tervek szerint a K&H Bank 2015. március második felében számol el devizaalapú jelzáloghiteles ügyfeleivel".

Most van április másodika...

Véleményem szerint nagyon káros egy bankra nézve, ha a szavahihetősége kerül veszélybe, bennem legalábbis megingatja a bizalmat.

2015. ápr. 2. 15:59
 78/549 anonim válasza:
Nagyon várjuk már azt a levelet K&H!
2015. ápr. 3. 12:20
 79/549 A kérdező kommentje:

Részemről amint megjön a pénz, minden kapcsoltot megszüntetek a K&H-val. Szavahihetetlen emberek, akiknél a legolcsóbb számla is majdnem havi 1000Ft. Rabolni tudnak, de fizetni már nem.

Szerintem sokan elfognak most pártolni tőlük

2015. ápr. 3. 13:54
 80/549 anonim ***** válasza:
Azt mondta a postas ma hogy mar visz ki khs leveleket de azt tapasztalja kocsi hiteles elszamolasokat kapnak az emberek.Mi a ti tapasztalatotok? Mi bp en vagyunk.
2015. ápr. 3. 18:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!