Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/549 A kérdező kommentje:
Igen, a tértivevényest alá kell írni. Minden bank úgy küldi
2015. ápr. 11. 06:16
 122/549 A kérdező kommentje:
Kapott már valki levelet?
2015. ápr. 13. 11:10
 123/549 anonim ***** válasza:
Igaz nem k&h, hanem raiffeisen, de még mindig semmi... :(
2015. ápr. 13. 11:14
 124/549 anonim ***** válasza:
Kerdeztem a postasunkat csak Erstes leveleket vitt meg ki semmi mast! :( Debrecen közelèben
2015. ápr. 14. 12:13
 125/549 anonim ***** válasza:

Üdv.

Ma voltam bent a KH-ban,hogy van-e valami info? De a szokásos szöveg: ÁPR.-30.!(A biztonsági őr elmondása alapján idáig csak autóhitelesek voltak bent a pénzükért.) :( Szerintem az utolsó napokig kitartanak!!!

2015. ápr. 14. 12:39
 126/549 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem mi nem jártunk jól ezzel a tetű K&H Bankkal. Remélem ebből okulva az elszámolást követően minél többen elpártolunk tőlük (én biztosan), csak hogy érezzék a törődést. Arról nem is beszélek, hogy még a végén kiderülhet, hogy kiszúrják a szemünket valami apróval.

2015. ápr. 14. 12:43
 127/549 anonim ***** válasza:
OTP-től ma érkezett meg a levél.
2015. ápr. 14. 12:47
 128/549 anonim ***** válasza:
Pedig az OTP is húzhatná az időt május 5-ig, mert 1 nappal a KH előtt vesztett pert. Azt sem hinném, hogy kevesebb ügyfele lenne, mint bármelyik banknak. Sz**házi K&H.
2015. ápr. 14. 12:54
 129/549 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Friss infó K&H-tól.

Pár perce raktam le a telefont. Felhívtam őket azzal az ürüggyel hogy most ment el a postás, és elmondása szerint másfél hete hagyott itt értesítőt, ami nem volt a posta ládában. Megkérdezték milyen hitel. Elmondtam, majd jött a válasz. Jelenleg csak autó lízingesek kaptak még levelet, mivel a jelzálog fedezetes hiteleket még nem számolták el, mert a K&H fellebbezett, így talán május folyamán küldik ki. Áprilisban senki ne várja.

Na részemről itt lett vége a K&H-val. Még ma megszüntetek náluk minden számlámat. Ezt tanácsolom mindenki másnak is.

Ráadásul azt mondta a hölgyike, hogy ha van számlánk náluk akkor kizárólag számlára utalnak, ami max. 15 MUNKANAP lehet.

Röhejesek.

Aki tud bankoljon el tőlük.

2015. ápr. 14. 13:21
 130/549 anonim ***** válasza:

Üdv,

Mondtam én, hogy tróger banda. Ezek nevezik magukat ügyfélbarát banknak, és teszik ki az oldalukra, hogy ők a legjobbak és mennyit fejlesztenek nálunk......Nevetségesek és szánalmasak. Ráadásul a csaj sincs tisztában teljesen a dolgokkal....az tény hogy fellebbeztek, de március 6-án jogerősen el is bukták azt (a nyomorultak), így 6 napot nyertek a többihez képest. Mivel ott lesz egy hosszú hétvége május 1-3 ig, így valószínű, hogy hétfőtől szerdáig adják postára a több százezer levelet.....remélem beleszakadnak:)

2015. ápr. 14. 13:28
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!