K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Üdv.
Ma voltam bent a KH-ban,hogy van-e valami info? De a szokásos szöveg: ÁPR.-30.!(A biztonsági őr elmondása alapján idáig csak autóhitelesek voltak bent a pénzükért.) :( Szerintem az utolsó napokig kitartanak!!!
Sziasztok!
Szerintem mi nem jártunk jól ezzel a tetű K&H Bankkal. Remélem ebből okulva az elszámolást követően minél többen elpártolunk tőlük (én biztosan), csak hogy érezzék a törődést. Arról nem is beszélek, hogy még a végén kiderülhet, hogy kiszúrják a szemünket valami apróval.
Sziasztok.
Friss infó K&H-tól.
Pár perce raktam le a telefont. Felhívtam őket azzal az ürüggyel hogy most ment el a postás, és elmondása szerint másfél hete hagyott itt értesítőt, ami nem volt a posta ládában. Megkérdezték milyen hitel. Elmondtam, majd jött a válasz. Jelenleg csak autó lízingesek kaptak még levelet, mivel a jelzálog fedezetes hiteleket még nem számolták el, mert a K&H fellebbezett, így talán május folyamán küldik ki. Áprilisban senki ne várja.
Na részemről itt lett vége a K&H-val. Még ma megszüntetek náluk minden számlámat. Ezt tanácsolom mindenki másnak is.
Ráadásul azt mondta a hölgyike, hogy ha van számlánk náluk akkor kizárólag számlára utalnak, ami max. 15 MUNKANAP lehet.
Röhejesek.
Aki tud bankoljon el tőlük.
Üdv,
Mondtam én, hogy tróger banda. Ezek nevezik magukat ügyfélbarát banknak, és teszik ki az oldalukra, hogy ők a legjobbak és mennyit fejlesztenek nálunk......Nevetségesek és szánalmasak. Ráadásul a csaj sincs tisztában teljesen a dolgokkal....az tény hogy fellebbeztek, de március 6-án jogerősen el is bukták azt (a nyomorultak), így 6 napot nyertek a többihez képest. Mivel ott lesz egy hosszú hétvége május 1-3 ig, így valószínű, hogy hétfőtől szerdáig adják postára a több százezer levelet.....remélem beleszakadnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!