K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Sziasztok!
154-es nekünk sem vonták le a törlesztőt az FHB-nál
174es! Neked milyen hiteled van? Mikor vetted fel, stb?
nekünk 52500 chf volt az eredeti összeg 2008ban, és fundamentával kombinált hitel.
Üdv.
Pénteken kaptam Budapest Autó lezárt hitel,75550Ft jár vissza,ebből 51000ft a tisztességtelenül felszámított kamat,a többi a késedelmi kamat a bank részéről 02.01-től! 2féle képen lehet hozzájutni a pénzhez, nyomtatványt kitöltve bank címére visszaküldeni, bankszámlára utalva(15 munkanapon belül),vagy személyesen az országban 5 bankban előzetes időpont egyeztetés után!! Gondoltam foglalok időpontot (igaz 70km-re van a legközelebbi) de a héten úgy is van arra dolgom,erre közölték velem hogy a legközelebbi szabad időpont Május 6-a. Ez szép!
KH lezárt jelzálog hitelemről még mindig semmi hír!
Nekünk is fennall a teljes tőketartozás, sajnos, eddig csak kamatot fizettünk. És az ilyen esetekre eddig semmit nem találtam.
Van egy olyan érzésem, hogy rosszul fogunk járni :(
Lehet a K&H már tényleg elhúzza az utolsó pillanatig.
Nővéremék OTP-s lakáshitelük után már rég megkapták az elszámolást.
Öcsémék a Budapest Bankos autóhitelük után a múlt héten.
Az én K&H-s lakáshitelemről meg még semmi.
De látom nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!