K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Sziasztok!
De aki már kifizette a hitelt?MI kifizettük,eladtuk a lakást,aztán leszámoltunk a bankkal is...Azoknak is olyan soká küldik ki?Jól megszivtuk,se a raiffeisen se a k&h nem igyekszik:(A Cib még nem küldte az ehónapi autós csekket sem,pedig már 7.éig be kellett volna fizetni!
Sziasztok.
Nem tudom ki mit szól hozzá, most K&H-s társaimat kérdezem.
Mi lenne, ha összegyűjtenénk embereket, a lehető legtöbbet, és egyszerre bemennénk egy bankfiókba megszüntetni velük minden kapcsolatot. Ha páran pozitívan veszitek ezt, nyitok egy új fórumot.
A mai napig semmit nem kaptunk....
OTP - futó jelzáloghitel CHF (2006- )
Raiffeisen - kifutott személyi kölcsön CHF (2007-2014)
Porsche Bank - kifutott autóhitel CHF (2008-2013)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!