Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/549 anonim ***** válasza:
Egyébként a hírekben úgy nyilatkozott a kh bank, hogy április 20 körül küldik a leveleket ki:-)nah akkor most mi van?
2015. ápr. 20. 09:08
 162/549 anonim ***** válasza:
100%
a raiffesien se küldött még semmit sem:( Franc esne beléjük
2015. ápr. 20. 09:12
 163/549 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Örülök neki, hogy kicsit megélénkült a kommunikáció. Arra kérnék mindenkit, hogy amint információja van visszatérítésről, összegekről azt legyen kedves itt közzétenni, mert nagyon sokunkat érdekel a dolog és kölcsönösen mindenki megteszi ezt a sorstársakért. Ha mondhatjuk akkor az idő most már nekünk dolgozik.....a trógerek napról-napra ügyfeleket veszítenek ezzel a hozzáállással, ennyi.....A "kishölgynek" pedig szerintem tele volt a mindene a kérdéssel, mert 15 ezredszer tették fel aznap, amikor megkérdezted....és simán akart rúgni rajtad egyet....
2015. ápr. 20. 09:15
 164/549 A kérdező kommentje:

Benne van a pakliban hogy csak rúgni akart egyet, de ha átgondolod van benne valami. Ugye a K&H fellebezett, majd március 5.-én elutasították. Így nekik, május 5.-ig kell postára adni a levelet. Ha a bank eszével gondolkozom, és csak a saját pénzügyemmel gondolkozom, akkor amíg lehet ülök a pénzen, addíg is kamatozik. Próbálom a lehető legjobban csökkenteni a káromat.

Amikor betelefonáltam nem azt kérdeztem mikor küldik már ki, hanem hogy a postás azt mondta kb. 1 hete hagyott értesítőt, de nincs a posta ládában. Az első kérdése az volt, hogy autó hitel, vagy lakás. Mert lakáshitelt nem küldtek még.

2015. ápr. 20. 09:27
 165/549 csodafarkas ***** válasza:

Remélem nem a Qaestornál próbálták kamatoztatni a lakáscélú devizahitelek összegét. :D

Viccet félretéve nekem nagyon rossz érzésem van. Az apróbb autóhiteleket gyorsan kiszórják, aztán majd valami csődöt jelentenek, vagy ráveszik Orbánékat, hogy legyen szükségállapot...komolyan ráparáztam a dologra. Ezektől minden kitelik. Persze majd verik a mellüket, hogy ők fizetni akartak...tessék, az autósokat ki is fizették, de nem tehetnek róla...elfogyott a pénzük.

Ne legyen így!

2015. ápr. 20. 09:41
 166/549 anonim ***** válasza:
Ettől nem kell félned, van ott dudva bőven. Az oldalukon el tudod olvasni, hogy tavaly mekkora nyereséget értek el.....Emellett az MNB is biztosított nekik lóvét....
2015. ápr. 20. 09:55
 167/549 anonim ***** válasza:

Én is aggódom nagyon...de nem amiatt, hogy nem fizetnek ki, hanem azt mennyit fizetnek majd, mert mi piaci árfolyamon végtörlesztettünk mert eladtuk a lakást, mert már nem nyögtük a 3-szorosára emekeldett törlesztőt:-( Most albiban vagyunk, minden vagyonunk oda:-(

És az eddigi kifizetett hitelesektől sok jót nem hallani, mert azt sem tudom, a kifizetett összeg után kapunk vissza, vagy a felvett hitel összeg után?sok s kérdőjel és az aggódás....mi amint valamit megtudunk írok nektek azonnal

2015. ápr. 20. 09:56
 168/549 A kérdező kommentje:

Tudtommal nem a felvett és nem is a végtörlesztett összeg után fizetnek, hanem a futamidő alatti kamatemeléseket, és az árfolyam különbözetet fizetik vissza. Utóbbi 2005 és 2011 között 173%!!!!

Ezért is nem sietik el a dolgokat.

2015. ápr. 20. 10:02
 169/549 anonim ***** válasza:

Ha 2006- ban 7 500 000 forint lett felvéve, visszafizetve 16 000 000 forint, mennyi kaphatunk vissza?

Amit előzőleg irtál az tuti?

2015. ápr. 20. 10:21
 170/549 A kérdező kommentje:
Egy cikkben olvastam ami még 2011-es.
2015. ápr. 20. 10:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!