K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Benne van a pakliban hogy csak rúgni akart egyet, de ha átgondolod van benne valami. Ugye a K&H fellebezett, majd március 5.-én elutasították. Így nekik, május 5.-ig kell postára adni a levelet. Ha a bank eszével gondolkozom, és csak a saját pénzügyemmel gondolkozom, akkor amíg lehet ülök a pénzen, addíg is kamatozik. Próbálom a lehető legjobban csökkenteni a káromat.
Amikor betelefonáltam nem azt kérdeztem mikor küldik már ki, hanem hogy a postás azt mondta kb. 1 hete hagyott értesítőt, de nincs a posta ládában. Az első kérdése az volt, hogy autó hitel, vagy lakás. Mert lakáshitelt nem küldtek még.
Remélem nem a Qaestornál próbálták kamatoztatni a lakáscélú devizahitelek összegét. :D
Viccet félretéve nekem nagyon rossz érzésem van. Az apróbb autóhiteleket gyorsan kiszórják, aztán majd valami csődöt jelentenek, vagy ráveszik Orbánékat, hogy legyen szükségállapot...komolyan ráparáztam a dologra. Ezektől minden kitelik. Persze majd verik a mellüket, hogy ők fizetni akartak...tessék, az autósokat ki is fizették, de nem tehetnek róla...elfogyott a pénzük.
Ne legyen így!
Én is aggódom nagyon...de nem amiatt, hogy nem fizetnek ki, hanem azt mennyit fizetnek majd, mert mi piaci árfolyamon végtörlesztettünk mert eladtuk a lakást, mert már nem nyögtük a 3-szorosára emekeldett törlesztőt:-( Most albiban vagyunk, minden vagyonunk oda:-(
És az eddigi kifizetett hitelesektől sok jót nem hallani, mert azt sem tudom, a kifizetett összeg után kapunk vissza, vagy a felvett hitel összeg után?sok s kérdőjel és az aggódás....mi amint valamit megtudunk írok nektek azonnal
Tudtommal nem a felvett és nem is a végtörlesztett összeg után fizetnek, hanem a futamidő alatti kamatemeléseket, és az árfolyam különbözetet fizetik vissza. Utóbbi 2005 és 2011 között 173%!!!!
Ezért is nem sietik el a dolgokat.
Ha 2006- ban 7 500 000 forint lett felvéve, visszafizetve 16 000 000 forint, mennyi kaphatunk vissza?
Amit előzőleg irtál az tuti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!