Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/549 szutyi87 ***** válasza:
A Porsche bankról nem tudtok valamit? Ott nem irják az oldalukon hogy mikor küldik a leveleket, csak annyi hogy május 6-ig
2015. márc. 30. 19:35
 52/549 anonim ***** válasza:
EN AXa-as voltam.megsemmi level se penz! :( ma hallottam a radioba hogy ok most kezdik kikuldeni a leveleket.Nelunk 6%rol 11-re emelkedett a kamat 8 ev alatt!5 millios hitel tavaly belefizettunk meg 2 milliot!havi torleszto 65000.-rol 100 000 re emelkedet.kivancsian varom mi lesz az osszegamit kapunk!ismedosomek Raifeisenesek 3 m hitel 2008 ba vettek fel es par ezer ft hijan 400 000 levonan a hitelbol!
2015. márc. 30. 20:46
 53/549 anonim ***** válasza:
A K&H-tól még mindig semmi hír?
2015. márc. 31. 08:25
 54/549 anonim ***** válasza:
Én ma voltam benn a K&H-nak a szegedi fiókjában a megkapott elszámolási papirokkal. Azt mondták én vagyok az első ilyen jellegű ügyfelük, nem is tudták mit hogyan kell kattintgatni a gépen. A papirokon az szerepelt, ha kp-ben kérem, akkor pár napba telik a kifizetés, az utalás a gyorsabb. Én akkor utalással kértem, majd a végén mondta az ügyintéző, ha készpénzben kértem volna, akkor ott helyben kifizetik, az utalásra meg várni kell. Mondjuk ezt sem hittem el neki.
2015. márc. 31. 11:18
 55/549 A kérdező kommentje:

54-es válaszoló.

Mikor kapta meg a levelet? Esetleg privát üzenetben ha nem vagyok indiszkrét, leírná számszerüsítve a részleteket? Előre is köszönöm!

2015. márc. 31. 11:41
 56/549 anonim ***** válasza:
54-esnek. Nagyon örülök, hogy neked már sínen van az ügyed. Megosztanád velünk a részleteket? Nagyon megköszönnénk ha végre valami konkrétumot is hallanánk! Előre is köszönjük!
2015. márc. 31. 11:58
 57/549 anonim ***** válasza:

Tegnap megkaptam a levelet, benne egy rakás számot, továbbá felhasználó nevet és jelszót a [link]

oldalhoz, ahol le tudtam ellenőrizni a számítást.

Volt egy nyilatkozat a borítékban, melyen nyilatkoznom kellett, hogy kp-ben vagy bankszámlára utalással kérem az összeget. Ezt átadtam kitöltve az ügyintézőnek, Ő sokáig bénázva, de be tudta vinni az adatokat a rendszerbe. Miután utalással kértem mondta, hogy rövidesen a számlámon lesz a pénz. Elköszöntem és eljöttem.

2015. márc. 31. 15:29
 58/549 anonim ***** válasza:
Azt megmondanád hogy milyen hitel, és milyen futamidő, és persze hogy mennyi volt a visszafizetés? Ha nem akarsz összeget írni legalább százalékban add meg a visszatérítést. Előre is köszönöm.
2015. márc. 31. 15:41
 59/549 anonim ***** válasza:
A 25. hozzászólásban már leírtam.
2015. márc. 31. 16:18
 60/549 anonim ***** válasza:
+ az 50. hozzászólásban is.
2015. márc. 31. 16:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!