Nekem sajnos van hitelem. Nem vagyok agyatlan, funkcionális analfabéta... stb... ezt kikérem magamnak, bár magyar mentalitás, lassan el kellene már fogadnom, hogy nálunk úgy működnek a dolgok, hogy inkább támadjuk a hazánk fiát, és veszünk külföldi cuccokat magyar helyett, mert az menőbb, és különben is lesz..juk az összetartás fogalmát. Ez megy ezer éve. Az ország "nagyjai" közül egy csoport az x-ekhez, a másik az y-okhoz húzott... MINDIG is ez volt, ezért volt annyi vérzivataros század. A sajátját árulta el, közben meg azt hitte, ezzel ő jól jár... Ezért szív az ország, mert ez a nyomorult alig tízmillió tízmillió felé húz... balfékek vagyunk... Hallgasd meg a himnuszunk... A többi népé mind induló jellegű, pozitív, nekünk meg sirató...
Visszatérve a hitelekre...
2009-ben vettem fel. Akkor ez újdonságnak számított, mást nem is ajánlott a bank. Az ügyintéző szerint bolondság forinthitelt felvenni, ez annyira kedvező, és különben is, minimális árfolyam ingadozás várható, mert a frank nagyon stabil... Pedig én kétszer is megkérdeztem, hogy mi lesz akkor, ha nagyot mozdul. Erre a válasz: ha már 200 forint felett lenne, az nagyon nagy gondot okozna a gazdaságban, azt Svájc sosem engedné, nyugodjak meg, az meg csak pár ezer forint plusz teher. Sőt az is megeshet, hogy pár forinttal gyengül a frank, akkor még picit kevesebbet is kell fizetni az adott hónapban.
Ettől függetlenül én még ne is szóljak egy szót se (nem is szoktam sírni emiatt senkinek) 39 ezerről csak 65 ezerre ment fel...
Szóval nem nyerészkedésből vettem fel, ne swap-ügyletet intéztem, nem a Hawaii nyaralásra vettem fel, nem új sportautóra, hanem az első saját lakásomra 29 évesen... Mi mást tehettem volna? Féltem, mielőtt felvettem? Mert egy életre leterheltem magam? IGEN!!! K.....a féltem. Nem hiába. A forinthitel ugyanebben az összegben akkor az OTP-nél pl. 88 e Ft volt...
Aki ki tudja kerülni a hitelfelvételt ma Mo-on, annak vagy a szülei vettek lakást (gratulálok, szerencsések), vagy albérletet fizet helyette vagy otthon laknak az anyjáéknál... Picit bele kellene gondolni más emberek életébe, és nem támadni ész nélkül.
Ez a jaj mindenki szethuz bru h hu szoveg is nagyon gaz, tipikus sirankozas.
Plane nem ertem a rinyalas okat, ha meg mindig jobban jartal, mint a huf hitellel.
Aki meg ertelmes embernek meri nevezni magat az nezzen utana a dolgoknak, ne mutogasson most ujjal egy szerrncsetlen banki kofara akinrk az volt a dolga, hogy eladjon. Te sem hhetted, hogy teljeskoru a felhomalyositas...
Nem brühühüh, te, hát éppen erről beszélek, hogy nekem nem az!!!!!!!!! De akinek ráment az élete, a háza mindene, az most másképp válaszolna... örülj neki, hogy te valamiért kikerülhetted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ítélkezzél, az olyan könnyű... Te meg biztosan valami másba buktál bele életed során, csak arról itt nem kérdezel. Ennyi.
IGAZI MAGYAR vagy, az átlagosnál is jobban...
Brühühühü...
Istenem...
Micsoda stílus!
Az...
Volt devizahitelem.
Kifizettem egybe - 2 héttel az előtt, hogy fix 180-on lehetett volna törleszteni - buktam rajta kb. 2 milliót.
De egy szót nem sírtam miatta, sem amiatt, hogy elindult felfele a törlesztő.
A tipikus magyar szövegtő meg felfordul a gyomrom. A legalja proli beszólások egyike.
Proli???
A franciáknak érdekes nem forog a gyomra, ha a tipikus francia nemzeti öntudatról van szó...talán azért, mert nekik van?!?! Meg életszínvonal..., na az is van nekik... érdekes...
Soha sehol nem vonulnak annyit az utcára nagy tömegben, késlekedés nélkül, szervezetten(!!!), ha egy társadalmi rétegüket sérelem éri, mint ők!
Lenne mit tanulni a magyaroknak nemzeti érdekérvényesítésből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!