Szerintetek van esély, hogy a devizahitelesek nyerjenek és visszakapják a pénzüket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 16:24
1/45 anonim válasza:
Szerintem nincs. !!! SZERINTEM !!!
2/45 anonim válasza:
Nem hinném.
Bár arra látok némi esélyt, hogy a kamatokat elengedik (nyilván nem önként), de a pénzt, amit a hitelesek kaptak, ugyanúgy vissza kell adni. csak ugye kamat nélkül. A gond az, hogy sokan még erre sem lennének képesek, nemhogy a kamatok...
3/45 A kérdező kommentje:
Nem a felvett összeg elengedésére gondoltam,azt természetes,hogy vissza kell fizetni.Hanem a különbözet.Pl,nekem 22 ezer ft volt,ezt bevállaltam,most 40-45 között mozog! Itt erre a megemelkedett törlesztőrészlet különbségre értettem.
2013. jan. 30. 16:39
5/45 anonim válasza:
Visszakapják a pénzüket???? Ők tartoznak a banknak! Kizárt, hogy csak egy is lenne, aki már annyit fizetett forintban, hogy ha forinthitelként számolnánk újra, akkor a végére ért volna, nem megy ez olyan régóta.
6/45 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam,hogy nem tartozom és azt sem,hogy nem akarom fizetni! De nem 45 ezrével.12 millió lesz akkor mire kifizetem! Ez az uzsorakamattól is rosszabb és aljasabb!
2013. jan. 30. 20:46
7/45 anonim válasza:
Én biztos voltam benne, hogy piros lesz, úgyhogy minden vagyonomat feltettem a pirosra. Igazából még kértem kölcsön, és azt is feltettem. Fekete lett. :( Nem értem, szemét kaszinósok, még biztattak is! Azt mondták, már ötször zsinórban fekete volt, most tuti piros lesz! Amúgy meg honnan tudhattam volna, mindenki a pirosra tett körülöttem! Mocskos kaszinók! Az állam igazán csinálhatna valamit, azok sem szóltak! Nem lehetne, hogy az állam, vagy a kaszinók visszaadják a pénzemet? Nekik különben is túl sok van! Ráadásul az ő felelősségük! Nem erről volt szó!!!
8/45 anonim válasza:
Hát figyelj, ez a kockázat benne volt. Mindenkinek tisztában kellett lennie vele, aki felvette. Volt lehetőség forint alapú hitel felvételére is, de sokan inkább a devizahitelt választották, nem tájékozódtak eléggé a kockázatokról. Nyilván, ha csökkent volna a svájci frank árfolyama, akkor nem sírna senki, és nem sajnálná senki a bankokat. Ettől függetlenül persze én együtt érzek az összes devizahitelessel és hálát adok, hogy jelenleg nem vagyok rászorulva.
Sok sikert és kitartást!
9/45 A kérdező kommentje:
7. azért amit te felhoztál példának és egy lakáshitel,nem egy és ugyanaz kategóriába tartozik.Én is írhetnám,hogy valakitől kérsz 1ezer ft-ot,megállapodtok,hogy 1500 adsz vissza,mire fizetnéd,addig meg már 3 ezret követel.Ez szerinted mi?? Elárulom:Aljasság!
2013. jan. 30. 21:52
10/45 anonim válasza:
Na de közbe a lakásod értéke is emelkedett. Akkor miért adna a bank pénzt ha nem lenne belőle haszna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!