Szerintetek van esély, hogy a devizahitelesek nyerjenek és visszakapják a pénzüket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 16:24
31/45 Flector 67 válasza:
Mi van ha lejjebb megy a frank, mondjuk 20-30 forintot? Akkor aztán bánhatod, hogy előtörlesztettél 2 milliót.
32/45 anonim válasza:
Megnyugtató lesz neki a tudat, hogy nem tartozik (annyival). Nem fogja bánni...
33/45 Flector 67 válasza:
Csak, ha lejjebb menne a frank, többet érne az a 2 milliós törlesztés, mint most.
34/45 anonim válasza:
na és akkor mi van? te tudod merre fog menni? Na, ő sem. Ezért törleszt, mert az a biztos...
35/45 A kérdező kommentje:
Naa,most aztán jól bekavartatok! :) Én is ezen variálok,mi van,ha mégis megítélnek valami kárpótlást a devizásoknak,én meg kifizetem! Akkor aztán szaladhatok a pénzem után.De jobb ötletem nincs,ezt a 2 millát hová tenni,mert nagyon vállalkozásba sem érdemes befektetni!
2013. febr. 2. 12:47
36/45 Flector 67 válasza:
#34. Nem tudom merre megy. Mondjuk én állampapírt vennék és kamatoztatnám a pénzt. Remélem nem történik ilyesmi, de mi lesz, ha elveszíted a munkádat kérdező? Akkor még jobban jönne az a 2 millió nem?
37/45 A kérdező kommentje:
Hátt,attól nem félek,mert jelenleg is munkanélkülin vagyok.Így nem veszthetem azt el,ami nincs is...de mindig megvoltam..remélem a szerencsém nem hagy el.:)De 2 millát felélni is felelőtlenség...szerintem.Az hamar elmegy,ha nem vagyunk észnél!
2013. febr. 2. 13:34
38/45 Flector 67 válasza:
Akkor most nem is tudod fizetni a hitelt? Mert akkor egyértelmű.
39/45 A kérdező kommentje:
De tudom fizetni,mint írtam,nincs elmaradásom....remélem nem is lesz!
2013. febr. 2. 13:42
40/45 anonim válasza:
"Én is ezen variálok,mi van,ha mégis megítélnek valami kárpótlást a devizásoknak,én meg kifizetem! Akkor aztán szaladhatok a pénzem után."
Ugyan milyen kárpótlásra gondolsz? Hogy sose tanuljanak a hibáikból, és továbbra is felelőtlenek legyenek? Hogy az járjon jól, aki nem gondolkodott előre? Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!