Mivan ha a lottón 100M forintot nyerek?
te mit vennél rajta? ha bankba rakom akkor élhetnék a kamatokból?
18F
Amúgy te melyik google-t használod?
"when your money works instead of you" keresésre (hangsúlyozom IDÉZŐJELBEN PAPA)5 találat, ebből 3 a te gagyi linkelt honlapod.
Nemmintha úgy ez volna a leggázabb dolog a marhaságaidban amit összehordasz :)
De őszintén kívánom, hogy nagyon sok pénzt keress és ne bukj semennyit és akkor hamarosan így vagy úgy de találkozni fogunk :)
De egyébként kedves Invisible55, elmondanád mi történt ezzel a számlával?
A statement szerint a számlára közel 38.950 euró került befizetésre, és olyan 37350 eur lett visszautalva. Hat hónapja pedig nincs frissítve. Nekem úgy tűnik, hogy ez befuccsolt.
De egyébként ügyesen van megcsinálva, mert folyamatosan és kis részletben érkeztek a befizetések és így ha valaki ránéz, azt látja hogy folyamatosan növekedett a portfólió értéke!
Nevetséges, hogy az egyik témában felsültél, és most másik után kapálózol. A számlának amit belinkeltél, legjobb tudomásom szerint nincs köze a céghez, de amúgy látszik, hogy ebben a témában is ostoba vagy,
, mert az fxstat megkülönbözteti a depositokat a kereskedés által elért profitoktól (azokat nem számolja bele), ezért rajtad kivül senki sem gondol arra, hogy rendszeres depositokat profitnak álcázzon. Amúgy, nem tudom kié ez a számla, de nem tűnik befuccsolásnak.
Engem semmi nem érdekel ebből az egész dologból, csak az, hogy aki tud egy ennyire k*rva jó befektetést, ami - ha jól számolom - egy év alatt 500.000 forintból (ami aprópénz...) csinál 1,5M-ót akkor miért van lakótársa?
Nekem ajánlana valaki egy ilyen tuti bizniszt akkor felvenném a világ összes hitelét (ugyanis a bankhitelen messze nincs évi 300% kamat...) és milliárdos lennék 2 év múlva.
Valahogy ez mégsem így működik. Na EZ sántít de k*rvára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!