Mivan ha a lottón 100M forintot nyerek?
te mit vennél rajta? ha bankba rakom akkor élhetnék a kamatokból?
18F
16:57
Egyébként azt áruld már el honnan jött le neked hogy az eredmények változni fognak. Ezt súgták az égi jelek?
Nem részletezném nagyon, de kapásból a fejlécben:
"when your money works instead of you"
Erről üvölt hogy helytelen4
Köszönöm a fordítást. Ha szerinted helyes az eredeti angol mondat, akkor mutatnál egy olyan oldalt ahol ezt így használják? Mert ha ez egy helyes mondat, akkor biztosan más is leírta már és rengeteg találatot fog kidobni bármilyen kereső.
Mondhatod, hogy hát úgyis megértik. Meg persze, de le is írták egyből a céget!
naná, mert az instead nem ezt jelenti, azt csak élettelen tárgyakra használják, úgy, mint Vmi helyett.
Helyesen for-al van.
Itt van a lakótársam egy Ausztrál srác, megmutattam neki, és szerinte is helyes, és szokták is használni, azaz így mondják hogy valami helyett.
De te gondolom nem értetted mit jelent, beírtad egy fordítóprogramba, ami kidobott valami ökörséget, mint általában.
De inkább hagyjuk is, az egyik szerint MLM a cég, a másik szerint nem jó az Angol szöveg.
És én meg leállok veletek vitázni...
Egyébként keress rá a google-ban: "Your money works instead of you"
Nem ad ki találatot? Mert nekem kiadott.
Az ausztrál srác anyanyelve is angol? Mert kizárt dolog :)
Amiket kiad a Google, azokat nézd át alaposabban: nem ugyanerről a mondatról van szó!
Egyébként meg gondold már végig:
A for- az érted - "when your money works for you" - amikor a pénzed érted dolgozik
az instead of - az helyetted - mikor a pénzed helyetted dolgozik
más a jelentés
amikor a pénzed érted dolgozik, akkor lehet, hogy ezzel egy időben te is megszakadsz a munkában
ha helyetted, akkor neked nem kell dolgoznod
Ezek szerint nincs ilyen mondat "I work instead of my brother" ?
akkor iratkozz be angolra mielőtt okoskodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!