A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
121/1254 anonim válasza:
119-es (NKE) nem vagyok aktív. Tegnap írtam ügyintézőnek, aki azt válaszolta, hogy hétfőn frissítve lettek az adataim a FIR-ben. Én még mindig nem látom ezt....
123/1254 anonim válasza:
Egyebkent ha irok a tanulmanyi osztalyos ugyintezonek szerintetek igazat mond vagy igyekszik feltolteni vagy szarja le es meg direkt huzza az idot? Nektek mik a tapasztalaitok?
124/1254 anonim válasza:
#123-as ha normális akkor, nem lesz gond ebből, csak próbálj meg higgadt maradni, már amennyire lehet. Nekem folyósítható péntek óta és nem kaptam még meg.
125/1254 anonim válasza:
Szerintetek ma lesz több utalás? Mert én is már régóta folyósítható vagyok és jó lenne már megkapni
126/1254 anonim válasza:
#125-ös melyik banknál vagy?
128/1254 anonim válasza:
#124 es mit irjak? Szerintetek ha megkerdezem mikor varhato, hogy feltoltsenek a fir-be ugy jo?
129/1254 anonim válasza:
Valaki írta korábban, hogy OTP-s és megkapta. Illetve azt is, hogy van, hogy délután jön. Hát én is reménykedem.
130/1254 anonim válasza:
Van koztetek koltseges kepzesen levo hallgato aki kap dh1-et?😇
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!