A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
161/1254 anonim válasza:
Enis ugy kalkulaltam, hogy 20 vagy 22.-e…remelem nem 27 lesz belole
162/1254 anonim válasza:
159
Nem, nem én írtam ki, egy másik SZE-s volt. Csak én is aktívan válaszoltam és hát tájékoztattuk egymást, mint azonos egyetemre járók, hogy kinek hogy áll. :-)
164/1254 anonim válasza:
Ezt jol megszivtuk halljatok😅
165/1254 anonim válasza:
Én is megkaptam ma (Erste). Pénteken lett folyósítható.
166/1254 anonim válasza:
Sziasztok!
Javítanék egy korábbi válaszomon. Előző félévben még azt mondták, hogy éjfélkor ellenőrzik a FIR státuszt. Erre most 3 órakor folyósítható lett nálam. Úgy tűnik fejlődnek.
Más téma: valaki megkapta ma az utalást, úgy hogy tegnap lett folyósítható?
167/1254 anonim válasza:
Utolso valaszolo, te mikor lettel aktiv a FIR-ben illetve meddig tartott a bejelentkezi idoszak?
168/1254 anonim válasza:
Szivem megszakad azt irta vissza a tanulmanyi ugyintezo, hogy majd ha befizettem az onkoltseget jovoheten majd utana tesz fel a fir-be🥲🥲
169/1254 anonim válasza:
Nekem hétfőtől volt bejelentkezés, tegnap reggel folyósítható lett, ma fél1 körül megkaptam.
170/1254 anonim válasza:
SZE-s vagyok,végre felkerültem a fir-be ma😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!