A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
1/1254 anonim válasza:
Valószínűleg ez lesz az idei diákhitelvárós kérdés, fél éve sokan gyűltünk össze: igen, szeptemberben már várható, szerdánként és péntekenként utalnak. Szerintem 1-2 héten belül megkezdik, de még nem tudtam utolérni őket. Ha valakinek sikerül, írja meg mit tudott meg.
2/1254 anonim válasza:
A februari 99+os kerdes alol jottem. Remelem csatlakoznak a tobbiek is😂
3/1254 anonim válasza:
Az elozo vagyok nekem adatvaltozas miatt felkellett egyebkent hivnom oket es mondtak, hogy matol kezdtek meg az adategyezteteseket
Egyebkent mivel uj egyetemre jarok meg a FIR-ben sem vagyok fent:(
4/1254 anonim válasza:
Bár én nem várok már Diákhitelt, de tavaly jó volt “együtt” várni, szóval én csak szurkolni jöttem, hogy kapjátok meg időben 😂
5/1254 anonim válasza:
Üdv mindenkinek megint itt 😅
6/1254 anonim válasza:
En tuti itt leszek szeptember vegeig ugy erzem😅😅 (pazmanyos vagyok)
8/1254 anonim válasza:
Azt nemtudjatok esetleg, ha elsoeves vagyok es koltseges kepzesen akkor mikor toltik fel az adataim a FIR-be?🥹 csak ha belett fizetve az onkoltseg vagy ha beirtam a dh2 szerzodesszamot? A t.o-m nem bir az emailre valaszolni:(
9/1254 anonim válasza:
Remélem szeptember első két hete folyamán utalnak valamikor!
Én DE-ÁJK
Ti? :)
10/1254 anonim válasza:
Én PPKE-JÁK
Júniusban államvizsgáztam debbe, te tuti megkapod szeptember közepéig😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!