A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
11/1254 anonim válasza:
Nálunk szeptember 7.-től kezdődik a Neptun regisztráció a félévekre vonatkozóan:D szerintetek így mikorra lesz belőle valami?:D
12/1254 anonim válasza:
És aki le akarja mondani, hogy utaljanak? Aktív hallgatóként?
Akkor DiákhielKözpon, vagy elektronikusan is el lehet intézni?
13/1254 anonim válasza:
Szerintem a nyomtatvanyok menupontban van olyan ami a szuneteltetesre vonatkozik a diakhitel direktben
14/1254 anonim válasza:
Elmúlt két évben az egyetem első hetében küldték, lehet naiv gondolat de már jövő héten küldeniük kéne nem?
15/1254 anonim válasza:
Attol fugg meddig van nalatok regisztracios het?
16/1254 anonim válasza:
Itt 10-e. Gondolom addig az egyetem nem tudja igazolni hogy aktív félévem van, hiszen variálhatok..
17/1254 anonim válasza:
Na igen meg azert valljuk be, hogy a tanulmanyi osztaly minden egyetemen a mumus ilyen teren😂
18/1254 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem már folyósítható lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!