Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van arra lehetőség, hogy...

Tom0919 kérdése:

Van arra lehetőség, hogy feleségem és én egy bankszámlát használjunk, magyarul, egy számlára utaltassuk a bérünket?

Figyelt kérdés
jan. 31. 12:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Igen
jan. 31. 12:41
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Már 2003-ban megszüntettem a számlámat, amikor lakáskölcsönt vettünk fel. Azóta is közös a számlánk. Csak külön kell bankkártya mindkettőtök nevére, mert nem használhatjátok egymáséit. Nem lehet még meghatalmazást sem adni rá.
jan. 31. 12:43
 3/15 anonim ***** válasza:
35%

Közös névre szóló számla nincs, de társkártyával használhattok egy számlát.

Mondjuk én sose használnék közös számlát az asszonnyal.

jan. 31. 13:01
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
A gránit banknál van közös tulajdonú bankszámla
jan. 31. 13:04
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
A közös számla szerintem hülyeség. Garantáltan az egyik fél rosszabbul kezeli a pénzt, mint a másik (és általában kevesebbet is keres) amiből közös számla esetén csak mégtöbb konfliktus van.
jan. 31. 13:15
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

3,4,5 - Eltelt több, mint 20 év. Egyetlen vitás eset nem volt...

(((3 - az azért érdekes házasság lehet...)))

jan. 31. 13:16
 7/15 BeefEater ***** válasza:
69%

Van. Ha a bank nem akarja, hogy a számla mindkettőtök nevén legyen, akkor kell meghatalmazást írni és kész. Kérhettek mind a kettőtöknek külön kártyát is.

Együtt menjetek be a kiválasztott bankba és kész.

jan. 31. 16:02
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Persze, hogy van.

Szüleimnek vagy 20-25 éve így van számlájuk.

jan. 31. 19:08
 9/15 anonim válasza:
58%
18 éve vagyunk házasok. Végig közös kassza. Már több, mint 10 éve csak 1 számla, hogy megspóroljuk a másik költségeit. Működik. Erste bank - náluk biztos lehet közös számla. Ma már nem is kell 2 kártya, a telóra van alkalmazás.
febr. 6. 08:20
 10/15 lewega ***** válasza:
Lehet, de csak az egyik fél veheti le havonta az ingyenesen levehető 150000 Ft-t.
febr. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!