A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
51/1254 anonim válasza:
Dejo annak akinek mar aktiv!☺️ kinek meddig tart a bejelentkezesi idoszak? Nekem holnapig. Szerintetek mennyi ido mire felviszik az adatokat? Erre is meglehetne adni egy konkret idointervallumot nem akkor mikor kedvuk tartja ket kavezgazas kozt:/ szerda ota egy emailre nem birt valaszolni a diakhiteles ugyintezo az egyetemen
52/1254 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap délután 4-től volt a regisztráció kezdete és ma reggelre már folyosíthatóra is váltott (KRE), szerintetek akkor a héten megkapom az utalást?
53/1254 anonim válasza:
Dejo neked KRE!! A PPKE nem ilyen😄
54/1254 anonim válasza:
Egyebkent szerintem legkesobb penteken megkapod:))
55/1254 anonim válasza:
49-es vagyok.
Szept. 1-ig volt a bejelentkezés, tegnap du. 2 körül néztem még nem voltam fent FIR-ben.
56/1254 anonim válasza:
Akinek folyósítható már, azok szerintem holnap kapnak utalást.
57/1254 anonim válasza:
#56 Szerintem is, kérdés ha valaki csütörtökig folyósíthatóvá válik megkapja e péntekig.
58/1254 anonim válasza:
A folyósíthatóvá válás és a folyósítás napja között el kell, hogy teljen 24 óra (az eddigi tapasztalatok szerint).
59/1254 anonim válasza:
És milyen időontokban szoktak utalni? Mármint napközben. Reggel vagy délután jellemzőbb?
60/1254 anonim válasza:
Teljesen valtozo volt elozo felevben en havi lebontasban kaptam es novemberi honapban fel5kor kaptam meg, maskor pedig volt hogy 8-10korul😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!