A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
101/1260 anonim válasza:
Délután is utalnak épn úgy tudom. Nekem volt már pénteken 3 órakor jött meg a pénz
102/1260 anonim válasza:
Hát... legyen igazad. De szerintem csak pénteken kapunk. Ha valaki kapna jelezze már :-)
103/1260 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de akinek hétfőn, vagy az előtt lett folyósítható, az ma várhatja az utalást. Akinek tegnap vagy ma lett, az pénteken. Akinek holnap vagy azután, az leghamarabb jhét szerdán várja majd.
104/1260 anonim válasza:
103-as ezt honnan tudod? Nekem péntek óta folyósítható és mégsem jött pénz. Lehet korai várni szeptember 06.-án. Tavaly szeptember 14.-én kaptam.
105/1260 anonim válasza:
Megkapod ma tuti
A folyosithatora valas illetve az utalas kozott elkell telnie 24oranak
Tavaly kedden lettem folyosithato es a penteki utalasba voltam benne
106/1260 anonim válasza:
105-ös és most hogy áll a státuszod?
107/1260 anonim válasza:
En nem vagyok fent a FIR-ben🥹
108/1260 anonim válasza:
Melyik egyetemre jársz? Kitartást neked.
109/1260 anonim válasza:
Pazmanyos vagyok, koszonom!😊
110/1260 anonim válasza:
Totál változó az utalás napján mikor utalnak, csomagokban mennek ki az utalások :) Nekem volt már, hogy megjött kora reggel, volt hogy csak kora délután. Szerintem akinek hétfőig folyósítható lesz, az ma várhatja az utalást :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!