A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
151/1254 anonim válasza:
Most néztem felkerült a félévem a FIR-be. Szóval aki SZTE-s az nézzen rá. Remélem így benne leszünk a pénteki utalásba.
152/1254 anonim válasza:
Úgy látom idén a DE lesz az utolsó .. FIR még mindig semmi.
153/1254 anonim válasza:
Ensem vagyok meg fent a FIR-ben:/
154/1254 anonim válasza:
Aki NKE-es annak mikor szokott megjelenni a FIR-ben? nekem még mindig semmi. Múlt félévben is úgy kellett 3 e-mailt küldeni nekik
155/1254 anonim válasza:
152 szerintem mindig a DE az utolsó ezekben 😩
Szinten DE és augusztus 21 óta nem sikerült feltölteni FIR-be az aktív félévem… 😩
156/1254 anonim válasza:
PPKE-s van valaki koztunk?🥹
Debreceniek szurkolook, csak megkapjuk mi is hamarosan
157/1254 anonim válasza:
SZE se szokott kapkodni a feltöltéssel. Heteket várnak azután, hogy a félév már elkezdődött. A bejelentkezés az meg addigra már a történelem könyvekbe szokott kerülni. Félévem státuszát már elfogadták, de FIR-ben még semmi. Előző félévben a FIR leállására kente az egyetemi ügyintéző, idén semmire nem tudná, max csak arra, hogy nincs kedve vele dolgozni.
158/1254 anonim válasza:
157-es vagyok. Még csak annyi, hogy előzetes kalkulációim szerint, aki SZE-re jár, annak jövőhéten kerülhet be a FIR-be a féléve, és 20-a szerda lehet az utalás. Én így gondolom, előző félévi tapasztalatok alapján. A tévedés jogát fentartom, valamint én is őszintén remélem, hogy hamarabb meglesz, abban meg erősen bízok, hogy később semmi esetre sem.
Kitartást mindenkinek, hajrá SZE ügyintézők.
159/1254 anonim válasza:
Tavasszal te irtad ki ugyeee a rengeteg valaszos kerdest? Ugy sajnaltalak titeket, hogy olyan keson kaptatok. Na most itt maradtam enis, meg fogok is egy darabig😅😅 felev statuszom sincs elfogadva, mit is varnek..
160/1254 anonim válasza:
Sziasztok! Akinek ma váltott folyósíthatóra (kb. dél és fél2 között, a FIR-be is ma került be a félév, SZTE), annak van esélye a pénteki utalásra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!