Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
801/849 anonim válasza:
784
Neked valami változás? Nekem még mindig semmi..
802/849 anonim válasza:
Jó lenne már megjelenne a FIR-ben nekem is a félév...február 6-án már a suli állítólag lejelentette, pénteken is jeleztem nekik, hogy még nem látom és azt írták, hogy megtörtént a lejelentés.
803/849 anonim válasza:
802
A TO-t kell ezzel keresni?
804/849 anonim válasza:
Nálunk a TO és az egyetemi DH ügyintézőt kerestem. Továbbította a to-s az ügyet annak, aki a FIR lejelentéssel foglalkozik, aki azt válaszolta, hogy megtörtént a lejelentés. Úgy nyilatkozott, hogy február 8-án már látni kellene a rendszerben, ehhez képest még ma sincs semmi....
805/849 anonim válasza:
784 vagyok, nálam semmi változás... Szerintem ma már nem kapunk, szoktassuk magunkat ehhez a gondolathoz, marad akkor a szerda.
806/849 A kérdező kommentje:
Szerintem is szerdaa lesz
2023. febr. 20. 16:13
807/849 anonim válasza:
SZE✋🏻
Tisztelt !
Az Oktatási Hivatal adatközlése szerint (2023.02.18) bejelentkezett jogviszonnyal rendelkezik, így nincs akadálya a folyósításnak. Diákhitel1 szerződésekhez a folyósítás az ellenőrzési folyamat lezárultát követő 10 munkanapon belül történik meg, így jelenleg még pontos folyósítási időpontot nem tudunk megadni.
Társaságunk következő ütemezett folyósítása 2023.02.22.-e.
Tisztelettel,
808/849 A kérdező kommentje:
Tehát holnap lesz utalás😍
2023. febr. 21. 08:45
809/849 anonim válasza:
Igen, holnap mindenképp lesz utalás. A kérdés az, hogy kik kerülnek bele. Kicsit elbizonytalanított azzal, hogy nem tud pontosat mondani. De persze nyilván ő csak a sablont nyomja mert azt kell, meg a végére azért leírta a holnapi napot.
Szóval remélem… 🙏
810/849 A kérdező kommentje:
Reméljük💪🏼
2023. febr. 21. 08:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!