Mi történik ebben az esetben, ha kések egy hónapot a törlesztéssel?
Van kettő otthoni szolgáltatásos Provident hitelem, az egyik kb 1, a másik féléves. Minden hónapban pontosan fizettem eddig, de ebben a hónapban közbejött egy váratlan anyagi gikszer, ami miatt nem tudtam fizetni.
Már 3x kértem haladékot a képviselőmtől, legutóbb a holnapi napban állapodtunk meg hogy jön a pénzért (változó időpontokban jön mindig, egybe szoktam befizetni az egészet a hónapra).
Bíztam benne de sajnos nem tudtam megszerezni a pénzt.
Természetesen holnap felhívom a képviselőm és tájékoztatom a helyzetről, valamint a központba is telefonálok.
Jövő hónapban tudnám rendezni a tartozásomat az aktuális törlesztőkkel együtt.
Mire számíthatok, lesznek emiatt szankciók, büntetőkamat, vagy valami nagyobb baj?
Sosem voltam még ilyen helyzetben, örömmel venném ha tudnék beszélni valakivel aki volt hasonló helyzetben (tehát hogy nem hónapokig nem tudta fizetni sajnos, hanem “csak” 1 hónappal kimaradt).
Előre is köszönöm a válaszokat!
És ha késel akkor egybe ki tudsz fizetni kéthavi részletet?
Csak mert semmit nem fognak tolerálni, akkor mindenki összevissza nem fizetgetne. Erre készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!