Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
771/849 anonim válasza:
Nem, van még rajtad kívül kb. 100-150, aki nem. A maradék néhány millió elégedett.
772/849 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ne hidd el, amit az utolsó ír: nem 98 százelék az elégedett és 2 százalék az elégedetlen emberek száma, hanem pont fordítva.
773/849 A kérdező kommentje:
Akkor jó, azt hittem én csinálok már valamit rosszul…✋🏼
2023. febr. 20. 07:22
774/849 anonim válasza:
SZE
Aki esetleg ma megkapja, attól szívesen veszek fel kölcsönt pár nap erejéig :'D
775/849 anonim válasza:
Nekem még mindig nem jelent meg a félévem a FIR-ben
777/849 anonim válasza:
Hát, akkor kezdődjön a heti várakozás...
Ha valaki megtud valami infót a több utalásról amit ígértek a múlt héten a leállás miatt, az ne tartsa magában... :D
778/849 A kérdező kommentje:
774-es én is SZE nekem folyósítható szívesen adok✋🏼
Valaki telefonált esetleg, hogy ma lesz e utalás?😬
2023. febr. 20. 08:28
779/849 anonim válasza:
Sziasztok! SZE mérnökinfo, 4. félév, most először igényeltem diákhitel 1-et, az egészet online csináltam, nincs bent a FIR-ben nekem sem ez a félév, a diákhitel oldalon a státusz "feldolgozás alatt"...
780/849 anonim válasza:
778 Én most felhívtam őket, a csaj nem tudott arról, hogy lenne máskor is utalás, annyit mondott, hogy minél előbb próbálják folyósítani őket, de alapvetően szerda és péntek az utalási nap...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!