Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
741/849 anonim válasza:
738-as vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva, tényleg ELTE-s vagyok, tényleg az OTP-nél vagyok és tényleg megkaptam az utalást 😭
742/849 anonim válasza:
SE, nekem ma reggelre lett folyósítható..tegnap este még adategyeztetést írt
743/849 anonim válasza:
SZE✋🏻
FIRbe fent van az aktív félév, DH2 nekem átváltott folyósíthatóra, DH1 nem, az Feldolgozás alatt van továbbra is. Én ugye először igényeltem. Nem tudom, ez mit okoz. Remélem nem azt, hogy heteket kell még várni.
744/849 anonim válasza:
Nekem is ma reggelre lett folyósítható. Szerintetek mikorra várhatom?
745/849 anonim válasza:
SZE
Nekem még a FIR-ben nem aktív a tavaszi félévem. Én is először igényeltem DH1-et, valamint továbbra is feldolgozás alatt van.
746/849 A kérdező kommentje:
SZE✋🏼
FIR-be bent van a féléveeem ezaaaz
2023. febr. 18. 11:12
747/849 anonim válasza:
744-nek
én azt mondanám hogy hétfőn várhatod
748/849 A kérdező kommentje:
Folyosítható lett nekem😍😍😍
2023. febr. 18. 17:06
749/849 anonim válasza:
SZE✋🏻
Na, gratulálok. Akkor hétfőn meglesz az. Nekem továbbra is Feldolgozás alatt. Nem tudom, ez mit jelent, mert hát ugye mint mondtam, én most kérten először. Szóval itt nyilván másabb a folyamat. Voltak akik szerint sokkal gördülékenyebb azoknak, akik először kérnek, mások szerint nem… szóval nem tudom mire számítsak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!