Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
SZE
Nekem feldolgozás alatt van továbbra is és FIR-ben sincs bent a mostani félévem. (749/750) Én is most igényeltem először, de úgy tűnik, hogy nekünk lassabb. Gratulálok én is azoknak, akiknek már akár folyósítható is.
751
Nekem bent van FIRben. A DH2, amit már többször igényeltem, az Folyósítható is. Csak a DH1 nem, ami ugye elsőre megy. Lehet, hogy első alkalommal, még manuálisan történik a dolog, egy kezelőnek kell folyósíthatóvá tenni. De az remélem, hogy hamar meg fog történni. Én az igénylést egyébként december 30-án adtam be, bár nem hiszem hogy ez jelentene bármit is. Az érdekes viszont, hogy nincs a féléved még fent. Szerintem ha hétfőig nem kerül be, érdeklődj.
759-es köszönöm😁
758-as én is több éve vagyok fent, én is írtam ki a kérdést de őszinte leszek nem számítottam ennyi válaszra egy ilyen kérdés után, nagyon meglepődtem én is ezen😇
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!