Tudok magamnak "munkabért" utalni?
Figyelt kérdés
Sok banknál úgy van lehetőség kedvezményes, vagy akár 0 ft-os számlavezetési díjjal szerződni, hogy pl. min.250.000ft jóváírás történjen a számlán minden hónapban, megjegyzésben munkabér, fizetés, nyugdíj... szerepeljen. Ha nekem van másik banknál is számlán, én tudok onnan ilyen módon utalni?tegnap 21:34
2/7 anonim válasza:
Tudsz, de nem a megjegyzésbe kell írni, hanem az átutalás jogcíme mezőben kell beállítani hogy munkabér (cibnél SALA kódon megy), de úgyis lebuksz vele, mert a küldő bankszámla nem céges/vállalkozói.
3/7 anonim válasza:
Nem ismersz valakit, aki a cége számlájáról utalhat oda? Természetesen te adod neki a pénzt!
4/7 onkelkarl válasza:
Miért nem csinálsz számlát egy fintech cégnél és spórolsz meg egy rakás költséget?
5/7 anonim válasza:
Olyan számlacsomagot keress, ahol nincs előírva, hogy az érkező összeg feltétlenül munkabér kell, hogy legyen. Pl nekem a CIB-nél a CIB ECO ilyen.
6/7 anonim válasza:
Nekem az OTP-nél sem volt kikötve, hogy csakis munkabér lehet, csak egy meghatározott összeg kellett beérkezzen a számlámra, illetve fizetni a kártyával. Tesóm k&h-nál is így volt vele.
7/7 anonim válasza:
“ Nem ismersz valakit, aki a cége számlájáról utalhat oda? Természetesen te adod neki a pénzt!” és ezt hogy a francba magyarázná meg az adott cég a navnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!