Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
811/849 anonim válasza:
Ha a tervezett utalás előtt 1 nappal folyosithato a státusz akkor mar kell kuldeniuk ha minden igaz
812/849 anonim válasza:
SZE GIVK
Tegnap még nem volt bent az aktív félévem a FIR-ben, ma beírták és még folyósítható is lett. ☺️
813/849 anonim válasza:
Ha holnap valakinek megérkezik, várom az örömposztot. Remélem az enyém is köztük lesz. 🙂
814/849 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp😁
2023. febr. 21. 23:09
815/849 anonim válasza:
Nekem ebben a pillanatbna érkezett meg, BGE és Erste:)
816/849 anonim válasza:
Nekem is megjött 1 perce. BGE
819/849 A kérdező kommentje:
SZE✋🏼 OTP, megjött💰💰💰
2023. febr. 22. 08:07
820/849 anonim válasza:
Gratulálok! :D nekem ma jelent meg a félévem a FIR-ben, várom hogy folyósítható legyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!